Antena Meniu Search
x

O tânără însărcinată în 7 luni, infectată cu Covid-19, s-a trezit din comă şi a aflat că şi-a pierdut bebeluşul nenăscut

O viitoare mămică, însărcinată în 7 luni, a trecut prin cele mai grele clipe după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Tânăra s-a trezit din comă şi a aflat că bebeluşul ei nenăscut a murit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.07.2020, 16:59

Marzanne Lennox şi Thomas, soţul ei, în ziua nunţii
Infecţia cu Covid 19 a provocat moartea bebeluşului nenăscut - Facebook/ Marzanne Lennox
  • Cei doi soţi încercaseră de multe ori să devină părinţi.
  • Tânăra a aflat cumplita veste după ce a ieşit din comă.

Marzanne Lennox, în vârstă 29 de ani, purta în pântec un bebeluş de 30 de săptămâni când a ajuns de urgenţă la un spital din Africa de sud. Starea ei s-a înrăutăţit teribil, astfel că în data de 30 iunie a fost intubată, în secţia de ATI.

Timp de două săptămâni a trăit datorită unui ventilator, la spitalul Life Wilgers, dar era prea slăbită pentru o cezariană de urgenţă, iar nivelul de oxigen era periculos de scăzut.

Familiei i s-a interzis să o vadă, din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu noul coronavirus. Ei au fost notificaţi că bebeluşul nenăscut a murit la scurt timp după ce Marzanne a fost intubată.

Tânăra designer a aflat vestea necruţătoare abia în data de 14 iulie când a ieşit din coma indusă şi medicii au considerat că organismul ei este mai puternic.

„Bebeluşul nu a reuşit să trăiască. Este cu Iisus. Durerea pur şi simplu nu va dispărea, acum nu putem decât să orgnaizăm înmormântarea. Ea ştia că va intra în operaţie pentru cezariană. Era foarte emoţionată” a declarat tatăl fetei, Skip Scheepers.

Nimeni nu se aşepta ca finalul să nu fie unul fericit. Cei doi soţi încercaseră de nenumărate ori să devină părinţi, iar vestea venirii micuţului pe lume nu putea decât să îi bucure nespus. Boala nemiloasă însă a ales să îi despartă pentru totdeauna.

„Urmau să-l numească Jensen, vorbeau despre el ca fiind un „copil minune” pentru că încercaseră atât de mult înainte să devină părinţi. Thomas a încercat să vorbească cuea, însă medicii nu i-au permis din cauza restricţiilor” a mai adăugat bărbatul.

Simptomele severe ale tinerei au început cu o senzaţie de greasă, un nas înfundat şi dureri îngât, motiv pentru care medicul i-a prescris doar câteva antibiotice.

„Marzanne este o luptătoare, este puternică , nu suportă nedreptatea. Ştia că lucrurile nu merg bine, simţea asta, dar nu s-a plâns nici măcar o dată. Nu a fost niciodată o persoană bolnăvicioasă, nici când era doar un copil. A doua zi am mers la un alt doctor pentru starea ei se înrăutăţea, ne temeam pentru viaţa ei” a povestit şi mama tinerei.

Potrivit TheScottishSun, Africa de Sud se află pe primul loc cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Africa, având peste 224.000 de persoane infectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » O tânără însărcinată în 7 luni, infectată cu Covid-19, s-a trezit din comă şi a aflat că şi-a pierdut bebeluşul nenăscut