Antena Meniu Search
x

Tânără de 26 de ani, găsită moartă în cadă, după ce a scăpat telefonul în apă

O tânără de 26 de ani din Rusia a fost găsită moartă în cadă, de către mama ei, după ce a scăpat telefonul în apă, în timp ce făcea baie. Electrocutată, femeia nu a avut nicio șansă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.09.2019, 20:30

O tânără de 26 de ani din Rusia a fost găsită moartă în cadă, de către mama ei, după ce a scăpat telefonul în apă, în timp ce făcea baie. Electrocutată, femeia nu a avut nicio șansă.

Evgenia Shulyatyeva, din Kirovo-Chepetsk, o oraș aflat la circa 800 de kilometri est de Moscova, s-a stins din viață în mod tragic după ce a scăpat telefonul pus la încărcat în apă. 

În doar câteva secunde, curentul i-a străbătut trupul, iar inima tinerei a cedat. Câteva minute mai târziu, mama ei, Vera, a găsit-o fără suflare în cadă.

Cel mai probabil, Evgenia stătea pe internet sau își făcea un selfie în momentul în care a scăpat telefonul din mâini.

Tânără electrocutată în baie

Prietenii tinerei au inundat rețelele de socializare cu fotografii și mesaje de condoleanțe. "Sora mea... odihnește-te în pace... dormi bine... vei fi mereu în inimile noastre. Sună-mă mâine, spune că a fost dar un vis, că nu e adevărat", a scris o prietenă de-a Evgeniei.

"Erai atât de strălucitoare, dormi bine", a mărturisit o alta.

Moartea tinerei vine la mai puțin de un an după ce Irina Rybnikova, o adolescentă de 15 ani, campioană la arte marțiale, s-a stins într-un mod identic, după ce a scăpat telefonul în cadă.

Specialiștii atrag atenția că încărcarea telefonului mobil în baie este extrem de periculoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tânără de 26 de ani, găsită moartă în cadă, după ce a scăpat telefonul în apă