Antena Meniu Search
x

TERIFIANT! Și-a UCIS sora, de 14 ani, într-un accident provocat chiar de ea, dar a continuat să transmită LIVE ultimele clipe din viața acesteia. "Mi-am ucis sora, dar nu-mi pasă!” (VIDEO)

O adolescentă de 18 ani din Statele Unite, Obdulia Sanchez, a fost arestata dupa ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a transmis live pe o rețea de socializare moartea surorii sale, survenită în urma unui accident produs chiar de ea, informeaza Daily Mail.

O adolescentă de 18 ani din Statele Unite, Obdulia Sanchez, a fost arestata dupa ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a transmis live pe o rețea de socializare moartea surorii sale, survenită în urma unui accident produs chiar de ea, informeaza Daily Mail.

In imaginile aparute pe Internet se observa cum Obdulia nu tine mana pe volan, danseaza si asculta muzica, ea filmandu-se in tot acest timp.

La un moment dat, tânăra a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea s-a răsturnat, iar sora ei de 14 ani, Jacqueline, care se afla pe locul din spate, a decedat. Cu toate acestea, Obdulia a continuat să înregistreze moartea victimei și a distribuit imagini șocante cu aceasta.

Pe acelaşi subiect

"Jacqueline, te rog, trezește-te. E ultimul lucru pe care mi l-am dorit. Mi-am ucis sora, dar nu-mi pasă. Mi-am ucis sora. Știu că mă duc la închisoare, dar nu-mi pasă. Îmi pare rău. Odihnește-te în pace”, se aude pe înregistrare.

In imaginile aparute pe Internet se observa cum Obdulia nu tine mana pe volan, danseaza si asculta muzica, ea filmandu-se in tot acest timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » TERIFIANT! Și-a UCIS sora, de 14 ani, într-un accident provocat chiar de ea, dar a continuat să transmită LIVE ultimele clipe din viața acesteia. "Mi-am ucis sora, dar nu-mi pasă!” (VIDEO)