Antena Meniu Search
x

Tiberiu, un român din Marea Britanie, și-a distrus viitorul după o altercație într-un club de noapte. A primit aproape șapte ani de închisoare, cu doar câteva zile înainte de a împlini 30 de ani

Un incident într-un club de noapte și un moment de furie i-au distrus viitorul unui român din Marea Britanie. Bărbatul nu a putut trece peste altercația cu un adolescent britanic și l-a așteptat la ieșire din locație. A dat cu maşina peste el, după care l-a înjunghiat în gât cu cuţitul. Apoi l-a tăiat în palmă şi pe prietenul lui.

de Monica Palade

la 23.03.2021, 09:29

Tiberiu, un român din Marea Britanie, și-a distrus viitorul după o altercație într-un club de noapte. A primit aproape șapte ani de închisoare, cu doar câteva zile înainte de a împlini 30 de ani

Pentru fapta sa, Tiberiu Răducanu, ieșean de loc, a fost condamnat la șapte an de închisoare. Curtea de Apel Iași a respins, luni, solicitarea britanicilor ca bărbatul să-şi execute pedeapsa într-un penitenciar din România, scrie ziaruldeiasi.

În căutarea unei vieți mai bune și-a distrus viitorul

Tiberiu a plecat afară pentru un trai mai bun. Îi murise tatăl și a vrut să își ajute familia. Deși i-a fost greu pentru că își lăsase soția în țară, românul și-a urmat visul unei vieți mai bune. Doar că în destinul său s-a ivit o noapte nefastă.

Anul trecut, pe 26 ianuarie, aflat într-un club de noapte din Gloucester, ieșeanul a fost lovit din greșeală de un adolescent. Deși tânărul şi-a cerut scuze pentru incident, Tiberiu l-a lovit cu pumnul, iar în final cei doi au fost evacuați.

Nervii însă nu-i trecuseră românului, care a decis să se răzbune cu orice preț. Chiar dacă acesta era libertatea sa. S-a urcat la volan, l-a lovit intenționat pe adolescent cu mașina, după care și-a continuat atacul cu un cuțit. L-a lovit de două ori în gât. Prietenul britanicului a intervenit, dar s-a ales și el cu palma tăiată.

Citește și:

Condamnat înainte de aniversare

„Răducanu nu a mai avut niciodată probleme cu poliţia aici sau în România. Şi-a exprimat sincerele remuşcări la interogatoriu. Nu a explicat de ce a făcut ce a făcut, dar îi pare sincer rău. În lumina rece a zilei, nu poate înţelege de ce a acţionat aşa cum a făcut-o”, a spus avocata acestuia în faţa judecătorilor.

Pentru fapta comisă, Tiberiu Răducanu a primit 6 ani şi 8 luni de închisoare. S-a întâmplat cu doar trei zile înainte să împlinească 30 de ani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tiberiu, un român din Marea Britanie, și-a distrus viitorul după o altercație într-un club de noapte. A primit aproape șapte ani de închisoare, cu doar câteva zile înainte de a împlini 30 de ani