Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tim Walz a acceptat oficial nominalizarea pentru funcţia de vicepreşedinte la Convenţia Democrată din Chicago: "Este onoarea vieţii mele"

Alegeri SUA 2024. Convenţia Democrată a continuat şi seara trecută la Chicago şi a adus pe scenă nume mari precum Bill Clinton sau Stevie Wonder. Momentul mult aşteptat al serii a fost însă cel în care Tim Walz a acceptat oficial nominalizarea pentru funcţia de vicepreşedinte.

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 08:19

"Este onoarea vieţii mele să accept nominalizarea voastră pentru vicepreşedintele Statelor Unite", a declarat Tim Walz. Vizibil emoţionat de valul de aplauze cu care a fost întâmpinat, Tim Walz le-a mulţumit prima dată Kamalei Harris şi lui Joe Biden. Pe scenă a urcat şi Bill Clinton care a subliniat diferenţele dintre Kamala şi Trump. 

Tim Walz a acceptat oficial nominalizarea

"Kamala Harris este singurul candidat din această cursă care are viziunea, experienţa, temperamentul, dorinţa şi pura bucurie pentru a face ceva. El (n.r. Donald Trump) este ca unul dintre tenori înainte să urce pe scenă şi spune "eu, eu, eu", în timp ce Kamala Harris, dacă este preşedinte, va începe fiecare zi cu "tu, tu, tu", a declarat Bill Clinton, fost preşedinte al Statelor Unite. 

Vezi și

Oprah Winfrey a spus că alegerile sunt o luptă pentru libertate. "Foarte curând, vom învăţa fiicele şi fiii despre cum acest copil al unei mame din India şi al unui tată din Jamaica, doi imigranţi idealişti şi energici... despre cum acest copil a devenit cel de-al 47-lea preşedinte al Statelor Unite", mai spune Oprah Winfrey, prezentator. 

Pe acelaşi subiect

Şi Nancy Pelosi şi-a arătat susţinerea pentru cei doi democraţi. "Trebuie să alegem liderii care cred în alegeri libere şi corecte, care respectă transferul paşnic al puterii. Alegerea nu poate fi mai clară. Acei lideri sunt vicepreşedintele Harris şi guvernatorul Walz", susţine Nancy Pelosi, fostul președinte al Camerei Reprezentanților. 

Trump, noi atacuri la adresa Kamalei Harris

Trump continuă şi el atacurile la adresa rivalei sale. Prezent la primul său miting organizat în aer liber de la tentativa de asasinat de luna trecută, republicanul a criticat abordarea vicepreşedintei Kamala Harris în privinţa securităţii naţionale. 

"Dacă tovarăşa Kamala câştigă în noiembrie, Al Treilea Război Mondial este practic garantat. Absolut tot ce atinge, distruge, tot ce a atins... uitaţi-vă la viaţa ei. A fost procuror în San Francisco, locul a fost distrus", a declarat Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite. 

Atmosfera a fost întreţinută la Chicago de mai mulţi artişti printre care John Legend şi Stevie Wonder. Convenţia democrată se va încheia cu marele discurs al Kamalei Harris de acceptare a nominalizării partidului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Tim Walz a acceptat oficial nominalizarea pentru funcţia de vicepreşedinte la Convenţia Democrată din Chicago: "Este onoarea vieţii mele"