Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turistă lovită de un val imens, în timp ce îşi face poze pe o stâncă, în Bali (Video)

O turistă a scăpat ca prin minune, după ce a fost lovită de un val uriaş, în timp ce îşi făcea poze, în Bali. Tânăra stătea cu braţele întinse, pe o stâncă, într-un lco turistic din Bali, numit de altfel „Lacrima Diavolului”. 

de Larisa Andreescu

la 20.03.2019 , 19:15

Imaginile sau fost surprinse în Bali, la "Lacrima Diavolului" Turista a scăpat ca prin minune, după ce a fost înghiţită de un val imens - Youtube/ World news for all

O turistă a scăpat ca prin minune, după ce a fost lovită de un val uriaş, în timp ce îşi făcea poze, în Bali. Tânăra stătea cu braţele întinse, pe o stâncă, într-un lco turistic din Bali, numit de altfel „Lacrima Diavolului”. 

Imaginile au fost surprinse chiar de un prieten de călătorie, pe insula Nusa Lembongan şi au fost postate pe reţelele sociale din China, dar şi pe Youtube. 

Femeia stătea zâmbind, aşteptând să fie fotografiată pe stâncă, cu valurile spărgându-se în spate. Ar fi putut fi o poză senzaţională şi ar fi făcut furori în online, dacă nu s-ar fi transformat totul într-o tragedie care ar fi putut avea urmări groaznice. 

Articolul continuă după reclamă

Un val imens s-a spart de stânci şi a lovit-o puternic. Videoul surprinde momentul în care ea e efectiv înghiţită de ape, iar forţa mării se îndreaptă inclusiv spre cameraman. 

Oamenii puteau fi auziți țipând la momentul incidentului, semn că nu doar ea ar fi fost afectată. 

Din fericire, fata a supraviețuit, fiind ulterior adusă pe braţe de alt turist, aflat la faţa locului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mulţi internauţi au postat videoclipul, alături de mesajul „Vă rugăm să vă opriţi. Aveţi grijă! Este periculos să staţi atât de aproape!” încercând să aducă oamenilor la cunoştinţă faptul că valurile din acea zonă fac tot mai multe victime, din cauza nesăbuinţei turiştilor. 

Conform TheSun, alte persoane au devenit victime ale stâncii din zona „Lacrima Diavolului”. În urma cu ceva timp, doi turişti chinezi au alunecat de pe stâncă în timp ce făceau poze. 

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Turistă lovită de un val imens, în timp ce îşi face poze pe o stâncă, în Bali (Video)