Antena Meniu Search
x

Ucigașul Alinei, o româncă omorîtă în Italia în fața fiicei de 2 ani, și-a recunoscut fapta

Ucigașul unei românce care a fost omorîtă în fața fiicei sale de 2 ani, în Italia, și-a recunoscut fapta în fața judecătorului. Adolescentul și-a declarat vina la aproape 2 ani de la crimă și riscă închisoare pe viață.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 03.05.2019, 19:03

Alina Elena Biță, românca ucisă la Cerda
Alina Elena Biță a fost ucisă de un adolescent român care a jefuit-o în casa sa din Cerda, Sicilia - Palermo Today

Ucigașul unei românce care a fost omorîtă în fața fiicei sale de 2 ani, în Italia, și-a recunoscut fapta în fața judecătorului. Adolescentul și-a declarat vina la aproape 2 ani de la crimă și riscă închisoare pe viață.

Alina Elena Biță a fost victima unei crime care a făcut vâlvă în comunitatea din Cerda, Sicilia. Românca a fost ucisă pentru bani, de un adolescent de 18 ani.

Tânărul, de asemenea, român, s-a declarat vinovat abia acum, la proces.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Crima a fost comisă pe 9 octombrie 2017. Paul Todirașcu și un alt adolescent de 19 ani, Florin Buzilă, au intrat în casa din Cerda a româncei. Pentru că îi cunoștea, cei doi fiind rude ale soțului, chiar tânăra mamă le-a dat drumul în casă, la ora 9 dimineața. Ei veniseră însă cu gând să fure bani pentru a-și acoperi datoriile pe droguri.

Adolescenții au furat o sumă mică de bani și niște bijuterii. Alina Elena Biță a fost apoi strangulată în fața fiicei sale de 11 luni. În acel moment, soțul româncei nu era acasă, ci la serviciu.

Potrivit madoniepress.it, Paul Todirașcu și-a recunoscut vina după ce anchetatorii au găsit ADN-ul său în urma analizei probelor luate de sub unghiile victimei.

Procurorii italieni au cerut la proces pedeapsa de închisoare pe viață pentru ucigașul româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ucigașul Alinei, o româncă omorîtă în Italia în fața fiicei de 2 ani, și-a recunoscut fapta