Antena Meniu Search
x

Ucraina îşi numără morţii, după atacul Rusiei. Patru decese la un spital din Donețk, lovit de un obuz rusesc

Comandamentul militar al Ucrainei a anunțat că patru persoane au fost ucise și zece au fost rănite, după ce un obuz rusesc a lovit un spital din Vuhledar, în regiunea Donețk din estul Ucrainei. Potrivit primelor informaţii, printre răniți se numără șase medici.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 16:30

Spital din Donețk, lovit de un obuz rusesc
Spital din Donețk, lovit de un obuz rusesc - Twitter @Livrenoirmedia

Un nou atac al Rusiei a fost raportat de autorităţile ucrainene, de data aceasta ţinta fiind un spital din Vuhledar, situat în regiunea Donețk din estul Ucrainei. Instituţia medicală a fost lovită de un obuz rusesc, iar în urma impactului au fost înregistrate patru decese şi zece persoane rănite, între care şase medici. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ucraina denunţă sute de atacuri ale Rusiei

În cursul zilei de joi, Ucraina a anunţat 203 atacuri ale Rusiei pe teritoriul ţării vecine cu România. Potrivit The Guardian, luptele au loc în majoritatea regiunilor ţării. Într-o actualizare separată transmisă de Ministerul ucrainean de Externe, oficialii au declarat că patru elicoptere, între care şi un elicopter rusesc K-52, au fost doborâte lângă Gostomel, în apropierea capitalei Kiev. În Odesa, zece militari ar fi fost răniţi de schije în timpul unui atac.

Rusia susţine că a distrus zeci de baze militare din Ucraina

Rusia atacă bazele militare de pe teritoriul Ucrainei, iar potrivit AFP, oficialii de la Moscova susţin că în cursul zilei de azi au fost distruse peste 70 de ţinte, inclusiv 11 aerodromuri. După săptămâni de eforturi diplomatice şi temeri cu privire la invazia Ucrainei, joi au început bombardamentele care au făcut deja primele victime. Cel puţin 68 de persoane au murit, atât militari cât şi civili, iar unul dintre cele mai grave atacuri, lângă portul Odessa de la Marea Neagră, s-a soldat cu 18 decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ucraina îşi numără morţii, după atacul Rusiei. Patru decese la un spital din Donețk, lovit de un obuz rusesc