Antena Meniu Search
x

Video Ucraina neagă implicarea în asasinatul din Sankt Petersburg. Rușii au propria teorie despre explozie

Tânăra suspectată că l-a ucis pe vloggerul lui Vladimir Putin a fost pusă sub acuzare pentru terorism. În aşteptarea procesului, Daria Trepova a fost transferată de la Sankt Petersburg la Moscova. Rusia anunţă că în urma exploziei de la cafenea 24 de oameni sunt încă în spital. Pe reţelele sociale circulă imaginile cu momentul detonării. Imagini și informații ce pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 21:04

Vezi și

Comitetul rus de anchetă susţine că are dovezi că Daria Trepova a fost recrutată de serviciile speciale ucrainene, care au organizat atacul împreună cu Fundaţia Anticorupţie a lui Alexey Navalnîi. A fost percheziţionată şi casa în care locuia tânăra şi au fost interogate mama şi sora ei.

Deşi iniţial era acuzată de crimă, acum va fi judecată pentru terorism. Ucrainenii continuă să spună că nu au nicio implicare, şi susţin că atacul este o răfuială politică internă în Rusia. 

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: Eu nu mă gândesc la ce se întâmplă la St. Petersburg sau la Moscova. Ei, Rusia, trebuie să se gândească la oraşele lor. 

Rusia a bombardat Odessa, după preluarea președinției Consiliului de Securitate al ONU

Rusia, care a preluat ieri conducerea Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite, şi-a început mandatul cu bombardarea zonei Odessa.

Armata ucraineană transmite că a distrus 14 din cele 17 drone iranieine lansate în timpul nopţii. A fost însă un atac fără victime civile. UNICEF transmite că 500 de copii au fost ucişi de la începutul războiului şi până acum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ucraina neagă implicarea în asasinatul din Sankt Petersburg. Rușii au propria teorie despre explozie