Antena Meniu Search
x

Foto Un australian şi-a cumpărat o casă în Italia cu doar 1 euro. Motivul pentru care a fost nevoit să o vândă înapoi

Australianul Danny McCubbin, în vârstă de 58 de ani, şi-a cumpărat o casă în Italia cu doar 1 euro, ca parte a unei promoții pentru a atrage oamenii să se mute în zonă. Totuşi, a trebuit să o vândă înapoi, deoarece a ratat un termen limită în ceea ce priveşte renovarea locuinţei.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 16:59

Un australian şi-a cumpărat o casă în Italia cu doar 1 euro. Motivul pentru care a fost nevoit să o vândă înapoi
Un australian şi-a cumpărat o casă în Italia cu doar 1 euro. Motivul pentru care a fost nevoit să o vândă înapoi - Danny McCubbin

Un bărbat care a părăsit Regatul Unit pentru a cumpăra o casă în Italia pentru doar 1 euro a fost forțat să o vândă din nou, deoarece renovările nu au putut fi finalizate la timp. Danny McCubbin, în vârstă de 58 de ani, a cumpărat casa din Mussomeli, Sicilia, unde a fost lansată campania "Cazul 1 euro" pentru a încuraja străinii să vină în zonă, potrivit Mirror.

Atras de frumusețea absolută a zonei, australianul a considerat că oferta este prea bună pentru a fi refuzată. Cu toate acestea, visul lui a fost cât pe ce să fie ruinat, deoarece nu a putut îndeplini condiția de a renova casa în termen de trei ani de la cumpărare pentru a deține proprietatea completă.

"A fost visul meu"

Drept urmare, a vândut casa înapoi agenției, care a scos-o la vânzare din nou. Norocul a fost însă de partea australianului, care a reuşit să o ia înapoi şi acum numește frumosul oraș italian "acasă".

El a declarat pentru Yahoo: "Campania caselor de 1 euro a fost ceea ce m-a adus în oraș în primul rând. A făcut parte din visul meu – să mă mut undeva unde costul vieții nu era la fel de mare. Nu aș fi putut să fac niciodată asta în Londra".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un australian şi-a cumpărat o casă în Italia cu doar 1 euro. Motivul pentru care a fost nevoit să o vândă înapoi