Antena Meniu Search
x

Un avion s-a prăbușit peste o clădire, în statul american New Jersey! Tragedia s-a soldat cu cel puțin 2 morți

Un avion privat s-a prăbușit peste o clădire, lângă aeroportul Teterboro, din New Jersey. Un violent incendiu a izbucnit în urma impactului.

Un avion privat s-a prăbușit peste o clădire, lângă aeroportul Teterboro, din New Jersey. Un violent incendiu a izbucnit în urma impactului.

Potrivit presei americane, în urma prăbușirii avionului, cel puțin două persoane au murit. Victimele sunt pilotul și copilotul.

GALERIE FOTO: Avion privat prăbușit peste o clădire din New Jersey

În avionul tip Learjet 35 nu erau pasageri, iar la sol nu s-au înregistrat victime.

Avionul decolase de la Philadelphia, cu destinația New Jersey. S-a prăbușit peste o clădire dintr-o zonă industrială, situată la doar 500 de metri de aeroportul Teterboro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat după dezastru, a fost o masivă mobilizare a pompierilor, care au intervenit pentru a stinge focul izbucnit în urma impactului. Incendiul a fost violent și a distrus inclusiv câteva mașini de lângă clădirea peste care a căzut avionul.

Cauzele tragediei sunt, deocamdată, necunoscute. Omul de afaceri Steve Case, co-fondatorul AOL, care era într-un alt avion, pe același aeroport, a scris pe Instagram că aparatul de zbor ar fi ratat aterizarea, printr-o manevră greșită.

Aerportul Teterboro, folosit intens de avioanele private ale vedetelor sau oamenilor de afaceri, a fost închis în urma prăbușirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un avion s-a prăbușit peste o clădire, în statul american New Jersey! Tragedia s-a soldat cu cel puțin 2 morți