Antena Meniu Search
x

Un băieţel de trei ani, găsit pe fundul unui lac ţinându-se încă de mână de sora lui, care a sărit să îl salveze. Încă trei membri ai familiei au murit în încercarea dramatică de a-l scoate la suprafaţă, în Turcia

Dramă fără margini pentru o familie, unde cinci membri au murit în încercarea dramatică de a salva un copil, în vârstă de trei ani, care căzuse în lac. Băieţelul a fost găsit pe fundul apei, ţinându-se strâns de mână de surioara lui, în vârstă de nouă ani, care sărise în apă să îl salveze. Alţi trei membri au avut aceeaşi soartă în încercarea dramatică de a-l salva.

de Monica Palade

la 21.07.2021, 19:27

Un băieţel de trei ani, găsit pe fundul unui lac ţinându-se încă de mână de sora lui, care a sărit să îl salveze. Încă trei membri ai familiei au murit în încercarea dramatică de a-l scoate la suprafaţă, în Turcia

Incidentul tragic a avut loc în Derinoz Dam, în apropiere de oraşul Amasya, în Turcia, unde familia sărbătorea chiar ziua de naştere a lui Levent Cenik, care împlinise trei ani.

Presa din Turcia susţine că micuţul a căzut în apă, urmat de sora sa, Havvanur Cenik, în timp ce rudele au sărit în apă rând pe rând în încercarea de a-i salva. În total, cinci persoane au murit, inclusiv bunica băiatului Sultan, în vârstă de 50 de ani, unchiul Emrullah, în vârstă de 19 ani, și mătușa Elif Semiz, în vârstă de 28 de ani, care s-au înecat în timp ce încercau să ajute.

Dramă fără margini 

Echipele de căutare și salvare au fost trimise în zonă după ce incidentul a fost raportat autorităților de către trecători. Potrivit salvatorilor, când Levent și Havvanur au fost găsiţi, cei doi încă se mai ţineau de mână.

Pe acelaşi subiect

Şeful Brigăzii de Pompieri din Amasya, Selim Keles, a declarat: „Am găsit-o pe Elif Semiz la trei metri de locul unde a avut loc incidentul, iar bunica, Sultan Cenik, în punctul care dă spre zidurile barajului. După un timp, copiii au fost găsiți la o adâncime de 10 metri. Doi dintre copii erau unul lângă altul și au fost scoși din apă ţinându-se de mână. Am trăit din plin acest incident și suntem devastați ca echipă. Pe unchi l-am găsit la aproximativ șase metri distanță".

Părinții îndurerați ai copiilor, tatăl Beytullah Cenik și mama Gullu Cenik, au fost de-a dreptul distruşi în timpul înmormântării, care a avut loc a doua zi după tragedie.

Cele cinci cadavre au fost îngropate în cimitirul familiei după slujba de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de trei ani, găsit pe fundul unui lac ţinându-se încă de mână de sora lui, care a sărit să îl salveze. Încă trei membri ai familiei au murit în încercarea dramatică de a-l scoate la suprafaţă, în Turcia