Antena Meniu Search
x

Un bărbat a turnat apă clocotită pe soţia lui pentru că l-a trezit cu micul dejun la pat, în Turcia: "Am vrut să scap dar am leşinat de durere"

O tânără de 23 de ani a ajuns de urgenţă la spital cu arsuri foarte grave, după ce soţul a opărit-o, nervos că l-a trezit cu micul dejun.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.01.2021, 11:05

Bărbat pe canapea cu telecomanda în mână, femeie cu mâncare pe o farfurie albă
Bărbatul voia să se odihnească în momentul în care soţia la trezit pentru micul dejun - iStock | Getty Images
  • Bărbatul ar fi vrut să divorţeze după ce s-a enervat.
  • Şi-a opărit şi fiica în timpul atacului.

Ali Aye, în vârstă de 28 de ani, este acuzat că și-a opărit soția, Rukiye, în vârstă de 23 de ani, cu apă clocotită. Cazul şocant a stârnit indignarea oamenilor din Konya, Turcia.

Soţul ar fi vărsat apă clocotită pe nevasta lui pentru că l-a trezit ca să-i aducă micul dejun în pat, încercând să îl surprindă cu un gest romantic. Dorind să doarmă în continuare şi nervos că femeia l-a deranjat, bărbatul a opărit-o cu apă fiartă.

Incidentul a avut loc în interiorul casei lor din centrul orașului turc Konya pe 9 ianuarie, cuplul fiind căsătorit de mai bine de 5 ani, potrivit Mirror.

Ea și-a dezvăluit acum în mod public rănile oribile, pozele fiind făcute chiar în secția de spital din Turcia, unde este internată de la atacul şocant.

Ay a fost arestat preventiv după ce localnicii şi-au exprimat revolta în legătură cu o decizie iniţială de eliberare condiţionată pe cauțiune.

"Am vrut să scap dar am leşinat de durere"

Vorbind de pe patul de spital unde este tratată pentru rănile sale, Rukiye a povestit clipele teribile prin care a trecut. Totul trebuia să fie doar o surpriză plăcută, romantică, dar micul dejun pe care îl pregătise pentru partenerul ei s-a transformat în motivul unui atac ce-i putea fi fatal.

Cu toate acestea, când l-a trezit, bărbatul s-a enervat extrem de tare pentru că l-a deranjat şi l-a trezit din somn, încât a început să urle la ea.

„Am pregătit totul și apoi am mers să-i spun soțului meu că va lua micul dejun în pat. Era supărat și a cerut să știe de ce l-am trezit și mi-a spus să nu-l deranjez, așa că am început să iau micul dejun cu fiica mea. A intrat în camera noastră în continuare nervos și mi-a spus că are de gând să divorțeze de mine și să obțină custodia fiicei noastre indiferent de ce am făcut. Mi-a turnat apoi apă clocotită pe gât. Voia să o arunce pe faţa mea, dar m-am întors. Am fugit, tricoul mi se lipise de piele. A aruncat apoi restul de apă clocotită asupra mea, o parte a aterizat pe picioarele fiicei mele, iar restul a ajuns pe şoldul meu. Am vrut să scap dar am leşinat de durere. Când mi-am revenit mi-am auzit fiica ţipând; l-am simţit apucându-mă de păr şi trăgându-mă în baie.” a declarat Rukiye.

Tânăra a adăugat că plânsetele fiicei sale i-au dat putere să lupte pentru viaţa ei. Când l-a auzit pe bărbat că îl sună pe tatăl său a profitat de moment pentru a alerga la un vecin. Acesta a adăpostit-o şi a sunat la poliţie.

Vestea eliberării lui pe cauţiune a îngrozit-o, dar a provocat furie publică în întreaga ţară, ceea ce a dus la arestarea sa preventivă.

"Nu mi-a venit să cred, atâta timp cât eliberează eu și fiica mea suntem în pericol" a spus tânăra de 23 de ani.

În trecut bărbatul i-ar fi adus la cunoştinţă cât de uşor bărbaţii scapă liberi după ce atacă femeile, menţionând chiar numele unui bărbat din cartier care ar fi scăpat de curând de pedeapsă.

„Uite, vezi, chiar dacă te ucid chiar acum, nimeni nu va fi deranjat” i-ar fi zis acesta într-o zi, citind ziarul.

Sub presiunea publicului, suspectul a fost reținut din nou la ordinul Parchetului General, după o plângere a avocatului femeii.

Potrivit ultimelor informaţii, atacatorul se confruntă acum cu acuzaţia de vătămare corporală gravă şi riscă închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a turnat apă clocotită pe soţia lui pentru că l-a trezit cu micul dejun la pat, în Turcia: "Am vrut să scap dar am leşinat de durere"