Antena Meniu Search
x

Mama care şi-a opărit până la moarte fetiţa de un an şi jumătate a primit închisoare pe viaţă

Mama care şi-a ucis copila de doar un an şi jumătate a primit sentinţa: închisoare pe viaţă. Femeia şi-a opărit fetiţa, apoi a încercat să ascundă urmele, pentru a face ca totul să pară doar un accident nefericit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.12.2020, 21:58

Copil plângând
Mama care şi-a opărit până la moarte fetiţa de un an şi jumătate a primit închisoare pe viaţă - iStock | Getty Images
  • Fetiţa a zăcut timp de aproximativ o oră în agonie.
  • Femeia şi-a curăţat urmele înainte să ceară ajutor.

Femeia care şi-a ucis fetiţa de un an şi jumătate după ce a opărit-o a fost declarată vinovată şi îşi va petrece restul zilelor după gratii.

Micuţa Gracie Crowder, în vârstă de 19 luni, a fost găsită cu arsuri îngrozitoare pe corp, după ce a fost opărită în locuinţa din Mansfield, Notts. A fost dusă de urgență la spitalul Kings Mill, dar în ciuda eforturilor depuse de medici a murit la scurt timp.

Mama ei, Katie Crowder, a spus polițiștilor că a lăsat o găleată plină cu apă fierbinte în hol pentru a face curățenie după cățelușul lor.

Mama criminală, dependentă de droguri

Juraţii au decis însă că tânăra de 26 de ani, căre consumase şi cocaină la momentul arestării, şi-a opărit în mod deliberat fiica.

Judecătorul Jeremy Baker, cel care a pronunţat sentinţa pe viaţă în cazul femeii, cu posibilitatea eliberării condiţionate după minimum 21 de ani de închisoare, a declarat despre incident că a fost o crimă „atât tragică, cât mai ales tulburătoare”, adăugând că fetiţa a avut parte de „chinuri groaznice”.

„Ai turnat o cantitate semnificativă de apă fiartă pe fața și corpul lui Gracie în timp ce ea era așezată într-un bazin cu apă la fel de fierbinte, provocându-i arsuri profunde pe cel puțin 65% din suprafața pielii. Din dovezile medicale reiese clar că acest lucru i-ar fi provocat lui Gracie chinuri groaznice, a ţipat de durere încercând să se elibere. Mai mult, moartea ei nu ar fi avut loc rapid; dimpotrivă, Gracie ar fi continuat să sufere, a zăcut în agonie aproximativ o oră sau chiar mai mult. Din orice motiv, în loc să soliciţi asistenţă medicalăd e urgenţă pentru Gracie, fapt ce i-ar fi putut salva viaţa, aţi stat până a murit apoi aţi cerut ajutor părinţilor care locuiesc pe aceeaşi stradă. Ulterior, toate încercările de a-i salva viața, atât de către paramedicii de la fața locului, cât și de către medicii de la spital, au fost inutile” a spus judecătorul.

Avocatul apărării, Miranda Moore QC a menţionat că femeia „şi-a iubit” fiica şi nu i-ar fi făcut niciodată rău.

„Până atunci a avut grijă de acel copil” a spus ea în faţa tribunalului din Nottingham. „Ceva trebuie să i se fi întâmplat în acea noapte”.

Crowder a negat că şi-ar fi ucis fetiţa, dar a fost condamnată pentru crimă și a primit astăzi sentinţa de închisoare pe viaţă din partea judecătorui Baker.

El a spus că trebuie să rămână cel puțin 21 de ani după gratii înainte de a putea fi luată în considerare pentru eliberarea condiționată.

Copil opărit până la moarte de propria mamă

Katie Crowder, dependentă de cocaină, şi-a ucis fetiţa în casa sa din Mansfield, apoi a stat o oră pentru a scăpa de dovezi, timp în care fetiţa agoniza de durere, potrivit Mirror.

A luat-o apoi şi a dus-o la casa părinţilor ei. În faţa acestora, Paul şi Karen Crowder, femeia s-a prefăcut panicată spunând că nu ştie ce s-a întâmplat pentru că ea făcea curăţenie după câine. Declaraţia ei a fost însă demontată la scurt timp, când autorităţile nu au găsit nimic plauzibil pentru a o crede.

„Trebuie să o duc la o creşă, nu am niciodată un moment de pauză” ar fi spus femeia întrecut despre micuţa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mama care şi-a opărit până la moarte fetiţa de un an şi jumătate a primit închisoare pe viaţă