Antena Meniu Search
x

Un bărbat care şi-a batjocorit şi omorât nepoata de doar 7 ani „pentru că ţipa”, condamnat la moarte, în India

Un bărbat a fost condamant la moarte în India, după ce a recunoscut că şi-a batjocorit şi mai apoi şi-a ucis nepoata de doar şapte anişori, din greşeală, în timpul atacului, „pentru că ţipa”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.02.2021, 16:51

Fetiţă stând cu picioarele apropiate şi cu faţa în jos
Un bărbat care şi-a batjocorit şi omorât nepoata de doar 7 ani „pentru că ţipa”, condamnat la moarte, în India - iStock | Getty Images
  • Familia bărbatului a cerut dreptate pentru nepoata ucisă.
  • Acuzatul şi-a recunoscut vinovăţia şi a acceptat orice pedeapsă.

Waliullah a recunoscut că şi-a batjocorit şi ucis nepoata în data de 22 noiembrie 2019, dar că uciderea ei a fost fără voinţă. Bărbatul i-ar fi pus o pernă pe faţă în timpul atacului de teama că cineva i-ar fi putut auzi ţipetele.

Unchiul a declarat unui tribunal că era beat când s-a strecurat în casa fratelui său din Dhoke Chaudhrian, India, pe 22 noiembrie 2019. A luat decizia de a-şi viola nepoata, dar a sufocat-o cu o pernă fără să vrea, în încercarea de a nu fi auzit de rudele sale.

Bărbat condamnat la moarte după ce şi-a ucis nepoata

Acuzatul a pledat vinovat pentru crimă şi viol, în timpul procesului avut loc recent, dar a susţinut că nu a vrut să o omoare, ci doar să o facă să tacă din gură.

Poliția a declarat judecătorului Masood Akhtar de la Curtea Districtuală că autopsia făcută este în concordanţă cu mărturisirea lui Waliullah.

Bărbatul a primit două condamnări la moarte, una pentru viol, cealaltă pentru crimă.

Adresându-se acuzatului, el a spus că astfel de „infracțiuni îngrozitoare” au „potențialul de a distruge țesătura socială a țării”, potrivit Daily Star.

El a adăugat că infractorii implicați în astfel de infracțiuni „nu merită nicio concesie”, ci mai degrabă „merită toată pedeapsa”.

După verdict, tatăl victimei, care este și fratele lui Waliullah, a spus că a primit dreptate în final dreptate în acest caz, după toată perioada în care a luptat pentru a-şi „răzbuna” fiica. El a menţionat că fratele său a comis o crimă pentru care trebuie să fie pedepsit.

Waliullah a cerut iertare familiei sale, celor cărora le-a făcut rău prin uciderea micuţei de doar şapte ani şi a spus că este pregătit să facă faţă oricărei pedepse. Regretul său nu a stârnit însă mila rudelor, fratele a refuzat să îl ierte şi a adăugat că nimic nu o poate aduce la viaţă pe fiica sa. El a solicitat, de asemenea, instanței să-l pedepsească aspru, astfel încât cazul să poată descuraja alţi infractori.

Waliullah și-a menținut vinovăţia, inclusiv după aflarea sentinţei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un bărbat care şi-a batjocorit şi omorât nepoata de doar 7 ani „pentru că ţipa”, condamnat la moarte, în India