Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat din Harkov s-a "trezit" cu o rachetă în dormitor, între canapea și calorifer

Corpul unei rachete a căzut în casa unui localnic din zona Kharkiv, arată mai multe imagini apărute în cursul zilei de joi.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 22:48

Pe imaginile publicate de Profimedia se poate observa cum racheta a străpus fără probleme acoperișul unui clădiri și s-a oprit în camera unui cetățean ucrainean, între canapea și calorifer.

Din fericire, omul a scăpat fără răni și, cel mai important, fără o explozie ce ar fi avut consecințe devastatoare. Zona Kharkiv este una strategică pentru armata ucraineană, iar în acest moment acolo se duc bătălii grele. 

Civilii, prinși în schimbul de focuri

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei şi susţine că a distrus peste 70 de ţinte militare. Se dau lupte grele în apropierea Kievului, dar şi în sudul ţării sau lângă Cernobîl. În capitală, sirenele care răsună în tot oraşul avertizează locuitorii cu privire la un atac aerian "iminent".

Vladimir Putin a anunțat acțiuni militare în regiunea separatistă Donbas, într-un discurs-surpriză înregistrat luni și difuzat joi dimineață. Oficialii de la Kremlin anunţă că președintele rus va decide când se încheie ofensiva în Ucraina. Putin ar fi dispus să revină la masa negocierilor doar dacă Ucraina își declară "neutralitatea și demilitarizarea".

Paun Rohovei, Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, a declarat că atacurile militarilor din Rusia "sunt foarte masive", dar că lumea este calmă, deși sunt sute de victime în rândul civililor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Harkov s-a "trezit" cu o rachetă în dormitor, între canapea și calorifer