Un bărbat din SUA a câștigat de șase ori la loto. Ce planuri are cu banii obținuți astfel

De Iulia Iancu.
Publicat: 01.02.2021, 08:33.
Actualizat: 01.02.2021, 08:35

Un bărbat din Idaho a câștigat de șase ori la loto. Bărbatul a declarat că joacă atât de des pentru că știe că o parte din profiturile Loteriei din statul american ajung la școlile care au nevoie de finanțare.

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Profimedia Images

Bryan Moss joacă des la loto, iar consecvența sa a dat roade … de șase ori. Însă premiul câștigat joi este cel mai mare de până acum: 250.000 de dolari, scrie CNN.

Bărbatul care deține un magazin de echipamente sportive și nutriție a declarant presei locale că joacă des la loto nu neapaărat pentru a câștiga, ci pentru că știe că o parte din profiturile Loteriei ajung la școlile din statul Idaho.

O parte dintre dividendele Loteriei ajung într-un fond special pentru școlile publice din statul american. În total, unitățile de învățământ au beneficiat de 961,5 milioane de dolari.

“Sunt mândru să sprijin astfel școlile publice, de asta și joc”, a afirmat Bryan Moss. Bărbatul a declarat că premiul va fi folosit pentru educația fiicei sale.

Premiul cel mare, câștigat cu numerele visate în urmă cu 20 de ani

O femeie din Canada a câștigat 60 de milioane de dolari la loto folosind numerele dintr-un vis pe care soțul său l-a avut în urmă cu 20 de ani.

Deng Pravatoudom, în vârstă de 57 de ani, a jucat aceleași numere timp de două decenii, iar consecvența ei a dat rezultate în luna decembrie 2019, când a câștigat premiul cel mare al loteriei din Ontario, scrie New York Post.

"Am început să plâng. Întotdeauna m-am rugat ca familia mea să fie binecuvantată cu un astfel de sprijin".

Femeia a fost concediată primăvara trecută, în urma efectelor pandemiei de coronavirus, iar premiul a venit la momentul potrivit.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.