Antena Meniu Search
x

Bărbat reţinut după ce a sechestrat 4 persoane într-o clădire din Franţa, timp de câteva ore, după o dispută familială

Incident şocant într-o clădire din vestul Franţei. Un individ a sechestrat patru persoane, timp de câteva ore în care autorităţile au depus eforturi intense pentru a obţine eliberarea acestora prin negocieri, informează publicaţia La Nouvelle Republique şi postul BFMTV.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 19:03

Un bărbat a fost reţinut după ce a sechestrat 4 persoane într-o clădire din Franţa, timp de câteva ore, după o dispută familială - Shutterstock

Update: Individul care a ţinut patru persoane sechestrate câteva ore într-o localitate din vestul Franţei a fost imobilizat şi reţinut, au comunicat luni după-amiază autorităţile franceze

Persoanele care erau sechestrate în Franţa au fost eliberate. Agresorul a fost reţinut.

"Încheierea luării de ostatici din Quinçay. Individul care a sechestrat patru persoane a fost reţinut în cursul operaţiunii membrilor Grupului de intervenţie al Jandarmeriei", a anunţat Prefectura regională. Nu a fost rănită nicio persoană în cursul intervenţiei forţelor speciale ale Jandarmeriei. 

Incidentul, cauzat probabil de o dispută familială, este în curs într-o clădire privată din localitatea Quincay, situată în departamentul francez Vienne, în apropierea oraşului Poitieres.

"Avem o luare de ostatici în comuna Quinçay. Jandarmeria a creat imediat un dispozitiv de securitate", a transmis Prefectura regională.

La faţa locului au fost mobilizaţi aproximativ 70 de agenţi ai forţelor de ordine şi echipaje medicale de urgenţă, potrivit Mediafax. "Este vorba despre un individ potenţial violent care ameninţă mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei", a transmis Prefectura departamentală.

Autorităţile depun eforturi pentru eliberarea celor patru ostatici prin negocieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bărbat reţinut după ce a sechestrat 4 persoane într-o clădire din Franţa, timp de câteva ore, după o dispută familială