Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun a reuşit să prindă, în Franţa, o şoferiţă care lovise un pieton şi fugise de la locul accidentului

Un blogger francez şi-a asumat, pentru o zi, rolul de justiţiar al şoselelor.

Vezi și

Un blogger francez şi-a asumat, pentru o zi, rolul de justiţiar al şoselelor. Îmbrăcat în costumul Moşului, cu barbă şi sac, tânărul a dat pe mâna poliţiei o şoferiţă periculoasă. Femeia tocmai lovise un pieton şi a încercat, apoi, să fugă de la locul accidentului. 

Deghizat în Moş Crăciun, bărbatul intenţiona să filmeze un clip amuzant, când planurile i se schimbă brusc. Sub ochii lui, o maşină loveşte un pieton, apoi demarează în trombă. Pe motocicletă, în spatele şoferiţei fugare, Moşul justiţiar îi face semne şi îi strigă, în mod repetat, să oprească. 

Fără succes, însă. Tânăra de la volan nu ezită să treacă pe roşu şi chiar să intre pe contrasens. În trecere pe lângă o patrulă de poliţie, bloggerul face, în cele din urmă, apel la reprezentanţii legii.

Femeia a fost, în cele din urmă, oprită şi va răspunde pentru infracţiunile comise în trafic. Din fericire, victima ei nu a fost rănită grav. Clipul-manifest a strâns peste două milioane de vizualizări în patru zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Moş Crăciun a reuşit să prindă, în Franţa, o şoferiţă care lovise un pieton şi fugise de la locul accidentului