Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un drum din Scoţia, cuprins de flăcări în seara de Halloween. Haosul s-a dezlănţuit în Dundee, unde oamenii au pornit o revoltă

Un drum din oraşul scoţian Dundee a fost blocat de o serie de incendii deliberate, după ce câţiva tineri au aruncat artificii pe stradă în seara de Halloween, potrivit Mirror. Serviciul Scoțian de Pompieri și Salvare a declarat că a fost chemat la un incident în zona Kirkton a orașului, în jurul orei 17:30. 

de Iris Duţescu

la 01.11.2022 , 10:54

Poliţiştii la faţa locului Un drum din oraşul britanic Dundee a fost blocat de o serie de incendii deliberate - Twitter

Videoclipurile de pe rețelele de socializare arată mai multe incendii aprinse pe bulevardul Balgowan și câţiva oameni care sar pe maşinile parcate. Șoferii au fost obligaţi să părăsească zona şi un elicopter al Poliției din Scoţia a supravegheat locul toată noaptea. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unele persoane au rămas blocate în maşini şi au fost nevoite să privească haosul, declarând că au fost aruncate artificii pe drum, cauzând explozii periculoase. Liderul Consiliului Local din Dundee, John Alexander, a transmis că este dezgustat de incident, conform BBC

Articolul continuă după reclamă

Consilierii locali sunt şocaţi de incident

Pe acelaşi subiect

"Acesta nu este doar un foc mic de tabără. Blocarea drumurilor cu coșuri de gunoi în flăcări, spargerea mașinilor și distrugerea școlilor sunt scene pe care te-ai aștepta să le vezi într-un film de acțiune sau într-o ţară devastată de război. Sunt șocat, dar mai mult decât atât, sunt supărat. Acest comportament nesăbuit pune în pericol vieți", a scris Alexander pe Facebook. 

Consilierul local Daniel Coleman a spus că acest comportament este "inscuzabil". "Făptaşii sunt extrem de norocoși că nimeni nu pare să fi fost rănit. Fiind Halloween-ul, mai mulți copii ar fi putut ieşi pe străzi și ar fi putut avea loc un dezastru", a adăugat el.

Martorul Alex Walker a declarat că a fost nevoit să urce pe trotuar cu maşina, pentru a scăpa de haosul declanşat. El conducea spre casă pe bulevardul Balgowan şi a văzut focul în depărtare, fără să îşi dea seama că incendiile aveau loc chiar pe stradă. 

"Abia când m-am apropiat, mi-am dat seama că erau mai multe incendii în diferite părți ale drumului. Literalmente au blocat trei intersecții. Aruncau focuri de artificii peste drum și acestea explodau", a transmis el. 

Iris Duţescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un drum din Scoţia, cuprins de flăcări în seara de Halloween. Haosul s-a dezlănţuit în Dundee, unde oamenii au pornit o revoltă