Antena Meniu Search
x

Video Un economist "a băut" în direct, la o televiziune rusă, speriat de sancțiuni: "Mă angajez ca Moș Crăciun!"

Un economist rus a recurs la un gest neașteptat după sancțiunile impuse Rusiei de către de țările occidentale, ca răspuns la invazia din Ucraina. Bărbatul a scos o sticlă de apă minerală și a deplâns "moartea bursei", în direct, glumind că se va angaja ca Moș Crăciun. Realizatoarea TV, care nu știa nimic despre intențiile expertului în strategii bursiere, a rămas fără cuvinte.

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 17:26

Un economist "a băut" în direct, la o televiziune rusă, speriat de sancțiuni: "Mă angajez ca Moș Crăciun!"
Un economist "a băut" în direct, la o televiziune rusă, speriat de sancțiuni: "Mă angajez ca Moș Crăciun!" - Twitter

Redăm în continuare dialogul dintre realizatoarea TV și Aleksandr Butmanov, publicat pe Reddit.

Realizatoare TV: Aleksandr Butmanov, economist, expert în strategii bursiere. Salut, Alexander!

Aleksandr Butmanov: Salut, nu am de gând să zic "o zi bună".

Realizatoare TV: Da, nimeni nu mai spune asta. Sunt strategiile bursiere la pământ sau speri că îți vei păstra profesia?

Pe acelaşi subiect

Aleksandr Butmanov: În cel mai rău caz mă angajez ca Moș Crăciun, ca acum 25 de ani.

Realizatoare TV: E doar o zi pe an.

Aleksandr Butmanov: Ok, fără glume. Lasă-mă să fac asta rapid, îl voi saluta pe Sergey Yusichenko, care a cântat moarte burselor acum 13 ani. Astăzi beau apă minerală. Dragă bursă de valori, ai însemnat mult pentru noi, era atât de interesantă, ne erai apropiată. Odihenște-te în pace, drag prieten!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Banca Centrală a Rusiei a suspendat tranzacțiile la bursă timp de trei zile consecutiv, din cauza temerilor că acțiunile s-ar putea prăbuși ca urmare a sancțiunilor severe impuse Moscovei de către țările din Occident.

Sancțiuni dure împotriva Rusiei. Oligarhii îşi iau adio de la traiul de lux din Vest

Se strânge laţul, iar oligarhii ruşi simt urmările războiului în buzunare. Dacă invazia din Ucraina se va prelungi, şi-ar putea lua adio de la avere, iahturi, maşini de lux şi avioane private.

Uniunea Europeană şi alte state ale lumii au pregătit cele mai dure sancţiuni pentru protejaţii lui Putin, inclusiv îngheţarea activelor. 

Economia din Rusia, zdruncinată de sancţiunile din Occident

Sancţiunile financiare aspre impuse de SUA, Uniunea Europeană şi aliaţii occidentali au dat o "lovitură serioasă" economiei Rusiei, a recunoscut purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit agenţiilor de presă ruse, a transmis miercuri DPA.

"Economia rusă se află acum sub o presiune serioasă şi o lovitură serioasă, aş spune", a afirmat Peskov. "Există o marjă de siguranţă, există potenţial şi există planuri. O muncă neobosită este în desfăşurare. Vom rămâne în picioare", a adăugat el.

Potrivit lui Peskov, Rusia are încă rezerve pentru a-şi proteja economia. Rusia va răspunde sancţiunilor Occidentului cu un "cap limpede" şi "fără a se împuşca singură în picior", a mai spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Efectele măsurilor punitive ale Occidentului au fost vizibile mai ales în sectorul bancar. Multe bancomate au rămas fără bani şi, în unele cazuri, nu mai sunt posibile nici plăţile cu carduri.

Prăbuşirea cursului rublei îi face de asemenea pe ruşi să se teamă tot mai mult că economiile lor ar putea s-ar putea evapora. În acest timp, Banca Centrală a Rusiei afirmă că situaţia este sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un economist "a băut" în direct, la o televiziune rusă, speriat de sancțiuni: "Mă angajez ca Moș Crăciun!"