Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un jucător australian de hochei, arestat la Paris pentru că a cumpărat cocaină

Un jucător al echipei masculine de hochei pe iarbă a Australiei a fost arestat la Paris și se află în arest preventiv, a anunțat miercuri Comitetul Olimpic Australian, Parchetul din Paris precizând că acesta a fost reținut pentru că a cumpărat cocaină.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 15:27

Un jucător australian de hochei, arestat la Paris pentru că a cumpărat cocaină
Un jucător australian de hochei, arestat la Paris pentru că a cumpărat cocaină - Shutterstock

„Polițiștii care au asistat la o tranzacție cu cocaină lângă una din clădirile din arondismentul nouă (al Parisului), în noaptea de 6 spre 7 august, i-au arestat pe vânzător, născut în decembrie 2006, și pe cumpărător, născut în septembrie 1995 în Australia", a declarat parchetul, citat de Reuters.

Comitetul olimpic australian a declarat că nu au fost formulate acuzații împotriva membrului echipei, a cărui identitate nu a fost dezvăluită oficial. Acesta nu a comentat motivul arestării, scrie Mediafax.

Sportiv australian, arestat pentru că a cumpărat cocaină

Articolul continuă după reclamă

„AOC continuă să facă cercetări și să organizeze sprijin pentru membrul echipei", a precizat comitetul într-o declarație.

Pe acelaşi subiect

Presa franceză a citat surse din poliție care au declarat că hocheistul australian a cumpărat aproximativ un gram de cocaină.

Federația Internațională de Hochei, organismul mondial de conducere a acestui sport, nu a făcut niciun comentariu imediat.

Echipa masculină a Australiei a fost eliminată duminică în sferturile de finală ale turneului olimpic, fiind învinsă cu 2-0 de Olanda.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Un jucător australian de hochei, arestat la Paris pentru că a cumpărat cocaină