Antena Meniu Search
x

Un mire i-a oferit unui muzician „bere şi domnişoare de onoare însetate” în schimbul banilor, ca să-i cânte la nuntă

Un mire a fost aspru criticat în mediul online după ce conversaţia pe care a avut-o cu un muzician a ajuns virală. Bărbatul a încercat să îl convingă pe artist să-i cânte la nuntă, iar ca plată să-i ofere doar „bere şi domnişoare de onoare însetate”

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2021, 12:36

Muzicianul anonim şi-a vărsat supărarea pe Facebook, povestind jignirea pe care a simţit-o când viitorul mire a încercat să îl abordeze cu oferta revoltătoare. Oamenilor nu le-a venit să creadă, numind mirele „dezgustător”.

Schimbul de replici a ajuns viral în mediul online

Artistul a pornit discuţia cu individul online, acolo unde i-a spus că are reduceri de 50% în pachetul de nuntă şi l-a întrebat dacă vrea să colaboreze pentru ziua cea mare.

Cel din urmă i-a răspuns însă în mod complet neaşteptat, spunându-i: „Voi fi direct cu tine prietene. Ştiu că merită fiecare bănuţ, dar suntem într-o pandemie şi te-am contactat din nou pentru a vedea dacă ai vrea să îmi faci această favoare. Lilly (mireasa) te iubeşte şi voi primi puncte bonus dacă vii. Iad dacă vrei să vii să cânţi voi avea grijă de tine, vei primi câteva beri şi voi pune o vorbă bună domnișoarelore de onoare, sunt sigur că perioada de carantină le-a transformat în niște animale sălbatice”

Politicos, muzicianul i-a spus că şi el a fost afectat de pandemie şi că are nevoie de bani, dar cu toate acestea viitorul mire nu a acceptat un „nu”, încercând să îl convingă: „Flăcăule, îmi pare rău, dar chiar nu pot lua nu pentru un răspuns. Cred că va divorța de mine dacă nu te voi convinge”

„Atunci probabil că ar trebui să mă plătești cu bani, nu cu mâncare și domnișoare de onoare însetate” i-a replicat artistul, potrivit Daily Star.

Refuzul categoric l-a înfuriat însă pe bărbatul care spera la un moment artistic gratuit pentru eveniment: „Nu fi nerecunoscător! Ştii cât costă să organizezi o nuntă?”

Capturile de ecran ale discuţiei uşor aprinse au fost distribuite de atunci pe Reddit, unde oamenii au rămas îngroziți citind schimbul de replici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un mire i-a oferit unui muzician „bere şi domnişoare de onoare însetate” în schimbul banilor, ca să-i cânte la nuntă