Antena Meniu Search
x

Video Un primar a lovit mortal un adolescent, apoi a pus la cale un plan sinistru. L-a ajutat fratele său, procuror important

Caz revoltător în Republica Moldova. Un primar a ucis cu maşina un adolescent, apoi a pus la cale un plan diabolic pentru a-şi ascunde faptele. El a schimbat plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi a înscenat apoi un alt accident. I-a avut complici pe fratele său, de profesie procuror, şi unul dintre cumetrii săi. Primarul a fost arestat în această dimineaţă şi este anchetat pentru omor. Presa din Republica Moldova scrie că acesta era băut când a dat peste băiatul de 14 ani. 

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 19:26

Vezi și

Băiatul de 14 ani ieşise la plimbare luni seara, pe un drum comunal, fără trotuar, într-o localitate aflată aproape de graniţa cu România. Nu bănuia că avea să fie ultimul său drum.

Primarul din Republica Moldova a încercat să ascundă urmele accidentului mortal

"Tragedia s-a produs în acest loc, la ieşirea din Boldureşti. Potrivit localnicilor, copilul se afla prin regiune cu mai mulţi prieteni. După ce a fost spulberat de şofer, minorul a fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge, iar urmele pot fi observate şi astăzi. Şocaţi de cele întâmplate, oamenii au aprins lumânări şi au adus jucării la locul tragediei", transmite Doina Ivanov, reporter Moldova 1.

Principalul suspect al poliţiştilor este chiar primarul comunei Bouldureşti, Nicanor Ciochină. După o petrecere, bărbatul de 47 de ani ar fi plecat la drum, băut, cu maşina primăriei, susţin surse din anchetă. Ca să scape de acuzaţiile de omor, a schimbat numerele de înmatriculare cu un automobil de aceeaşi culoare şi acelaşi model. Complice i-a fost fratele lui, Grigore Ciochină, adjunctul procurorului-șef al Procuraturii Nisporeni. Toată scena a fost filmată, însă, de camerele de supraveghere de pe stradă. 

Pe acelaşi subiect

Seara, a înscenat un accident rutier cu maşina primăriei, ca să justifice avariile produse când a dat peste adolescent.

Mesajul sfâşietor al mamei victimei

În acest timp, mama copilului posta un mesaj sfâşietor pe Facebook, pentru autorul necunoscut al accidentului: "Cum ai putut să îmi ucizi copilul, nu ai inimă sau nu ești părinte? Viața copilului meu depindea de tine, dacă te opreai și îi acordai ajutor, poate îl salvai. L-ai lăsat într-o baltă de sânge și ai plecat".

Ca să nu fie prins, primarul şi-a închis telefonul mobil şi nu a mai trecut nici pe acasă, nici pe la primărie o zi şi jumătate. În cele din urmă, poliţiştii l-au arestat astăzi. Localnicii din micuţa comună aşteaptă să i se facă dreptate lui Mihai, băiatul ucis de primarul beat. Părinţii îl plâng alături de cei doi fraţi şi de sora care făcut o postare emoţionantă.

"Mi-ai luat frățiorul de lângă mine și de lângă ceilalți doi frați mai micuți. Ai luat copilul din brațele mamei mele și ai lăsat-o cu lacrimile până la pământ. Ai avut de toate, familie frumoasă și un nume în societate. Ce-ți mai trebuie, omule?", spune surioara lui Mihai.

Primarul acuzat acum de omor din culpă a fost șeful Inspectoratului de Poliție Nisporeni şi a mai fost prins beat la volan acum doi ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un primar a lovit mortal un adolescent, apoi a pus la cale un plan sinistru. L-a ajutat fratele său, procuror important