Antena Meniu Search
x

Un produs pe care îl CONSUMI şi tu a fost interzis!

Unul dintre cei mai mari producători de alimente a anunţat că va distruge stocuri de peste 50 de milioane de dolari de supe la plic

Unul dintre cei mai mari producători de alimente a anunţat că va distruge stocuri de peste 50 de milioane de dolari de supe la plic

Autoritatea din domeniul siguranţei alimentelor din India a hotărât să le interzică pentru că acest produs este foarte dăunător.

Aceste supe conțin pe lângă paste făinoase deshidratate un pliculeț cu grăsimi și unul cu arome. De asemenea, au multă sare, generând tensiune arterială. Nu sunt indicate hipertensivilor, celor cu afecţiuni ale ficatului sau ale rinichilor.

Citeşte şi Habar nu aveai! Ce EFECT are SUPA de PUI asupra organismului

În plus, provoacă dependenţă. Medicii atrag atenţia că „supă la cană”, cu substanţe de sinteză, nu este recomandată celor cu maladii cardiovasculare, hipertensivilor, persoanelor cu afecţiuni ale ficatului, rinichilor sau diabeticilor.

Nici pentru persoanele cu osteoporoză nu sunt indicate, deoarece sarea „scoate” calciul din organism. De asemenea, copiii, femeile însărcinate sau cele care alăptează nu ar trebui să consume supă instant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un produs pe care îl CONSUMI şi tu a fost interzis!