Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un restaurant închiriat pentru nuntă a refuzat să-i dea înapoi 4.000 de lire unei femei, după ce logodnicul a murit în urma unui infarct, înainte de eveniment, în Anglia

Unei mirese i s-a refuzat returnarea sumei de 4.000 de lire sterline pentru restaurantul în care trebuia să aibă loc nunta, în ciuda faptului că viitorul soţ a murit de cancer cu patru luni mai devreme.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.05.2021, 16:19

Fiona Boswell a rămas devastată după ce partenerul ei Guy Boswell, în vârstă de 50 de ani, a murit în martie. Suferea de amiloidoză cardiacă, o afecţiune care provoacă insuficienţă cardiacă, în urma unei bătălii crunte cu limfomul non Hodgkins, un tip de cancer.

Cuplul din Norwich urma să sărbătorească ziua cea mare printr-o ceremonie fastuoasă la Elm Farm Country House din Horsham St Faith, în Norfolk, în iulie, în fața a 100 de invitați.

Femeia a fost însă nevoită să anuleze rezervarea la restaurant, care costase 4.100 de lire sterline, atunci când Guy şi-a dat ultima suflare, la şapte luni după diagnosticul teribil. Cei doi oficializaseră actele de căsătorie cu o licenţă specială în octombrie, înainte ca starea lui de sănătate să se agraveze, dar sperau să sărbătorească evenimentul şi alături de prieteni şi familie.

După toată tragedia, văduva a primit şi vestea că întreaga sumă achitată în avans pentru rezervarea localului nu îi va fi rambursată, bani care, de altfel, i-ar fi fost necesari pentru costurile înmormântării.

„Am ales localul pentru că şi-au mai organizat şi alţi prieteni nunta acolo şi ne-a plăcut, a fost minunat. Acolo am ieşit şi prima dată împreună, public, ca parteneri. Când i-am anunţat ce s-a întâmplat şi am cerut o rambursare, răspunsul lor a fost doar un ‘nu’ direct. În urma schimbului de mesaje am realizat că patronii nu aveau pic de compasiune şi erau grosolani. Impactul acestui fapt asupra mea şi a familiei mele a fost imens. M-a enervat” a declarat femeia.

Fiona a menţionat că şi alte cupluri care au primit acelaşi răspuns când au cerut o rambursare a banilor au contactat-o ulterior: „Compania s-a oferit să vândă ziua doar pentru mine sau să o vând eu singură, atunci când i-am informat că voi solicita solicita un avocat care să ia legătura cu ei. Le-am explicat situaţia şi le-am spus cât de supărată sunt ţinând cont că mă sfătuiau să vând eu ziua aia, zi care trebuia să fie o zi fericită alături de familie, prieteni şi Gary, zi pe care nu o voi mai avea niciodată”

Compania a susţinut că anularea evenimentului şi rambursarea banilor nu este posibilă dat fiind faptul că au fost anunţaţi mult prea aproape de data planificată. Ea a îndemnat însă proprietarul să analizeze termenii şi condiţiile şi să adauge clauze pentra acoperi astfel de evenimente neprevăzute sau să ofere consiliere cu privire la asigurarea de nuntă: „O zi de nuntă este o zi la care majoritatea fetelor se gândesc de la o vârstă fragedă, acest loc, aș spune, nu corespunde definiției unui loc de basm”.

Femeia: "Simt că nu voi mai avea niciodată această iubire"

Fiona şi Guy s-a cunoscut în urmă cu patru ani la o bancă, acolo unde ea lucra. Mulţi ar putea spune ccă a fost dragoste la prima vedere. Au devenit „suflete pereche”, Fiona recunoscând că Guy era dragostea vieții sale:

„Am fost amândoi trişti că nu ne-am întâlnit mai devreme ca tineri adulți. Am fost atât de fericită când m-a cerut în căsătorie. A îngenunchiat după ce mi-a turnat un pahar cu şampanie, în timp ce eram cu prietenii noștri într-un pub. Impactul pierderii sale a fost imens asupra familiilor noastre. Ni s-a spus că nu va vedea bătrânețea, dar nu ne așteptam să plece atât de repede. Amândoi eram la a doua căsnicie şi ne-am iubit. Mult. Am făcut totul împreună. Simt că nu voi mai avea niciodată această iubire."

Prietenii cuplului au creat o pagină GoFundMe pentru a o ajuta pe Fiona să înlocuiască banii cheltuiți pe loc, mai ales în condiţiile în care are nevoie de sprijin în organizarea înmormântării.

„Nu dorim să facem niciun comentariu în acest moment” a spus un purtător de cuvânt de la Elm Farm, potrivit The Sun.

La începutul acestei luni, Sally Williams, care conduce Elm Farm, a declarat pentru East Anglia Daily Press: „Fiona Boswell se răzgândește săptămânal. La început nu a vrut să anulăm rezervarea. Nu este treaba nimănui, dar vom discuta problema cu Fiona."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un restaurant închiriat pentru nuntă a refuzat să-i dea înapoi 4.000 de lire unei femei, după ce logodnicul a murit în urma unui infarct, înainte de eveniment, în Anglia