Antena Meniu Search
x

Un român a intrat cu mașina într-un grup de fete, la o petrecere în pijamale, într-un bar din Olanda

Un român a intrat cu mașina într-un grup de fete, la o petrecere în pijamale, într-un bar din Olanda. Poliția îl caută acum, a fugit imediat după accident.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.09.2020, 10:04

  • 10-15 tinerei erau pe trotuar, în ei aintrat românul.
  • Poliția încă îl caută, e de negăsit.

Accident îngrozitor duminică dimineață devreme, în fața cafenelei The Jolly Jester, de pe Sint Bavostraat, din Rijsbergen, Olanda. Mai multe persoane au fost rănite și cel puțin o persoană a fost dusă la spital. Potrivit martorilor, șoferul a a fugit după coliziune.

Proprietara pub-ului, Nicole van Rijen (48 de ani), a vorbit pentu omroepbrabant.nl despre accident: "Un retard, așa ceva nu e pur și simplu o întâmplare!" 

"A început ca o petrecere foarte drăguță.", spune Nicole. Aproximativ cincizeci de invitați au participat la o petrecere în pijamale în pub-ul ei: "Aceste fete pleacă în mod normal pentru weekend, dar acum au decis să organizeze o petrecere."

La un moment dat, unul dintre bărbații veniți la party a părăsit brusc barul, în jurul orei cinci și jumătate. "De ce acel român a fugit brusc supărat, nu știu. Probabil că a a fost o ceartă acolo.", spune femeia

Pe acelaşi subiect

"Aproximativ zece până la cincisprezece oameni erau pe trotuar în acel moment. Apoi, idiotul a dat peste ei." Românul s-a urcat într-o mașină, a accelerat și a intrat în plin peste pista de biciclete, apoi direct în grupu de oameni din fața pub-ului.

Proprietara a predat imaginile de pe camerele de suaveghere Poliției. Două fete tinere se numără printre victime: "Amândoi au o gleznă învinețită, una dintre ele are coasta ruptă, iar cealaltă are buza umflată.", a declarat o martoră.

Românul a fugit după coliziune și este încă de negăsit. Poliția investighează cine era șoferul și cine mai era în mașină în acel moment. Mașina ar fi un break închis la culoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român a intrat cu mașina într-un grup de fete, la o petrecere în pijamale, într-un bar din Olanda