Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român de 28 de ani, traficant de droguri, a fost ucis în Franţa pentru 300 de kg de haşiş. Asasinii lui au fost arestaţi

Un român de 28 de ani, traficant de droguri, a fost ucis în Franţa pentru 300 de kg de haşiş. Asasinii lui au fost arestaţi.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 16:28

Un român de 28 de ani, traficant de droguri, a fost ucis în Franţa pentru 300 de kg de haşiş. Asasinii lui au fost arestaţi

Un român de 28 de ani, traficant de droguri, a fost ucis în Franţa pentru 300 de kg de haşiş. Asasinii lui au fost arestaţi. Poliţia a refăcut filmul crimei, una de o cruzime fără margini.

Cinci persoane au fost arestate în Franţa şi Spania pentru uciderea unui traficant de droguri român în 2013, la Carcassonne, în sudul Franţei, a anunţat vineri Garda civilă spaniolă. Românul, care avea 28 de ani şi locuia la Roquetas de Mar, în sud-estul Spaniei, participase la livrarea a 300 de kilograme de haşiş, cu maşina, către Franţa. El a fost ucis de destinatarii transportului, la 20 octombrie 2013, pentru a nu fi nevoiţi să-l plătească.

Românul locuia în Spania, la Almeria, de 11 ani, şi avea o afacere cu maşini second hand. În paralel, era dealer de droguri şi obişnuia să transporte haşiş în Franţa cu maşinile pe care susţinea că le vinde. În octombrie 2013, el a dus 300 de kg de haşiş în Franţa, fără să ştie că cei care cumpărau drogurile făceau parte dintr-o bandă periculoasă. 

Articolul continuă după reclamă

Aceştia au susţinut că nu au banii pentru toată cantitatea, dar vor face rost de ei în două zile, după ce vor vinde din cantitatea de haşiş livrată de român. Acesta a revenit după două zile în Carcassonne, fiind atacat cu cuţitele şi înjunghiat de zeci de ori. Cadavrul lui a fost atât de bine ascuns apoi încât rămăşiţele pământeşti ale victimei au fost găsite la aproape un an după dispariţia sa la Berriac, în apropiere de Carcassonne, cu urme de răni produse de o armă albă.

Un spaniol a fost arestat la Laujar de Andarax, în provincia spaniolă Almeria, şi patru francezi la Carcassonne şi Beziers, a precizat Garda civilă.

Potrivit procurorului din Narbonne (sudul Franţei), spaniolul i-a denunţat pe cei patru francezi, dintre care unul a fost însă eliberat rapid, iar ceilalţi trei, cu vârste între 20 şi 30 de ani, au făcut mărturisiri, acuzându-l pe spaniolul de 40 de ani că a fost autorul agresiunii şi că şi-a premeditat gestul.

Familia românului nu ştia nimic de implicarea acestuia în traficul de droguri, a dat asigurări poliţia spaniolă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un român de 28 de ani, traficant de droguri, a fost ucis în Franţa pentru 300 de kg de haşiş. Asasinii lui au fost arestaţi