Antena Meniu Search
x

Un român a devenit cunoscut în Italia sub titulatura "PIPĂITORUL din Bologna"

Bărbatul de 27 de ani este acuzat că a molestat sexual 4 tinere. Autorităţile italiene îl căutau de aproape 3 săptămâni şi emiseseră pe numele lui un mandat european de arestare. Au reuşit să îl prindă în Danemarca, ţara unde românul făcea un curs de master în turism.

Vezi și

Pe spaima femeilor din Bologna, Maniacul în cizme, Pipăitorul din Bologna îl cheamă Cezarin Robert Tivadar.

Pentru el, jurnaliştii italienii nu au făcut economie de metafore. Iar poliţiştii italieni nu au făcut economie de efort ca să îl prindă.

Au emis pe numele lui un mandat european de arestare şi l-au săltat în Danemarca. Au mai multe acuzaţii la adresa lui.

Patru femei ar fi agresat românul de 27 de ani, spun anchetatorii italieni. Pe toate le-a acostat pe stradă, la ore târzii. Le-a pipăit, pe unele le-a şi bruscat în încercarea de a le viola.

Toate atacurile au avut loc la Bologna, unde Cezarin Tivadar venise pe durata sărbătorilor de iarnă. Îşi vizita mama, stabilită în Italia.

Procurorii italieni spun că românul a comis 2 dintre agresiuni în noaptea de 11 ianuarie. Românul apare pe camerele de supraveghere instalate aproape de zona unde au avut loc atacurile.

La scurt timp după aceea, tânărul a părăsit Italia şi s-a întors în Danemarca, unde face un master în turism. Deocamdată, românul este considerat suspectul principal şi va fi interogat de procurorii italieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român a devenit cunoscut în Italia sub titulatura "PIPĂITORUL din Bologna"