Antena Meniu Search
x

Un român și-a tranșat iubita spaniolă, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri. Bărbatul a încercat să-i însceneze fuga cu un amant

Rocio Caiz Pozo, o adolescentă din Spania în vârstă de 17 ani, a fost ucisă pe 3 iunie, în aceeași zi în care a fost dată dispărută. Autorul crimei este un român în vârstă de 23 de ani, care și-a recunoscut fapta.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 15:40

Un român și-a tranșat iubita spaniolă, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri.
Un român și-a tranșat iubita spaniolă, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri.

Rocio Caiz, o tânără de 17 ani, din orașul Martin de la Jara a fost dată dispărută pe 3 iunie. În aceeși zi, oamenii legii au descoperit rămășițe umane aruncate în mai multe locuri din orașul Estepa, iar în urma analizelor ulterioare s-a descoperit că aparțineau adolescentei. 

Pe 10 iunie, un bărbat de origine română, în vârstă de 23 de ani, s-a predat poliției recunoscând că a ucis-o pe tânără și că a încercat să-i însceneze fuga cu un amant. 

Rocio a rămas însărcinată la 16 ani

Rocio și iubitul său român s-au întâlnit pe când tânăra avea 11 ani și a rămas însărcinată la 16 ani, potrivit La Vanguardia. Cei doi s-au despărțit în urmă cu patru luni. Săptămâna trecută, adolescenta și-a vizitat fostul iubit pentru a merge împreună să cumpere un cărucior pentru bebeluș, acesta fiind și ultimul moment în care tânăra a mai fost văzută în viață.

Pe acelaşi subiect

În aceeași seară, Ana, sora victimei, a primit un mesaj semnat de Rocio, în care se menționa că adolescenta a fugit de acasă cu un alt bărbat întâlnit cu câteva luni în urmă, iar bebelușul său a rămas în grija fostului iubit. Într-un alt mesaj primit de familie, tânăra este acuzată că a furat 300 de euro de la fostul partener. 

Familia victimei nu a crezut nicio clipă că Rocio a trimis mesajele respective, bănuind că cineva i-a spart contul de Facebook. Și mai bizar, deși nimeni nu a mai putut-o contacta telefonic, pe rețelele sociale, Rocio apărea online. Potrivit rudelor sale, Rocio a mai suferit abuzuri din partea iubitului român, dar niciodată nu a depus plângere la poliție. 

Deși, în mai multe rânduri, românul a susținut că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu fuga lui Rocio, în cele din urmă acesta și-a recunoscut fapta și le-a mărturisit oamenilor legii că și-a tranșat iubita și i-a aruncat rămășițele în mai multe locuri din orașul Estepa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român și-a tranșat iubita spaniolă, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri. Bărbatul a încercat să-i însceneze fuga cu un amant