Antena Meniu Search
x

Video Un rus care a ucis 4 adolescenți în timpul unor ritualuri satanice, eliberat ca să lupte în Ucraina. Detalii șocante despre atrocitățile comise în 2008

Un rus condamnat la 20 de ani într-o închisoare de maximă securitate pentru că a ucis patru adolescenți în timpul unor ritualuri satanice a fost eliberat pentru a lupta pe frontul din Ucraina.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 18:33

Un rus care a ucis 4 adolescenți în timpul unor ritualuri satanice, eliberat ca să lupte în Ucraina
Un rus care a ucis 4 adolescenți în timpul unor ritualuri satanice, eliberat ca să lupte în Ucraina - 76.ru

Nikolai Ogolobyak, în vârstă de 33 de ani, trebuia să rămână în spatele gratiilor până în 2030 pentru crimele pe care le-a comis în cadrul unui cult satanic din care făcea parte. El și alți câțiva membri au fost acuzați de uciderea a patru adolescenți în 2008 în timpul a două „ritualuri” separate. Condamnat în 2010, Nikolai Ogolobyak a primit cea mai dură pedeapsă, întrucât era singurul membru al grupului care era major la momentul în care a comis atrocitățile. Dar Nikolai s-a întors deja acasă după ce a primit grațierea pentru a merge la luptă în Ucraina, potrivit Daily Beast.

Tatăl lui a confirmat presei locale că fiul său a petrecut șase luni în unitatea „Storm Z” a Ministerului rus al Apărării, o unitate a armatei inspirată de Wagner, formată din condamnați eliberați din închisoare pentru a menține războiul pe linia de plutire. 

Detalii șocante despre atrocitățile produse au ieșit la iveală

„A fost rănit și acum este invalid. El merge, dar rana era gravă. Nu lucrează acum, doar se recuperează”, a declarat tatăl criminalului pentru, adăugând că fiul său a ieșit din spital pe 2 noiembrie. 

Pe acelaşi subiect

Nikolai a fost descris de procurori în timpul procesului drept „liderul” grupului care a inițiat crimele atacând mai întâi victimele. Primele două care au căzut pradă au fost Olga Pukhova și Anya Gorokhova, două adolescente care i-au întâlnit la școală pe membri ai presupusului cult. În timp ce stăteau cu presupușii sataniști într-o noapte, fetele au fost îmbătate, apoi ademenite într-o pădure, unde au fost atacate cu pumnale, dezmembrate. Inimile și limbile le-au fost tăiate și mâncate. Procurorii au spus că membrii „cultului” au făcut apoi poze cu capetele tăiate ale fetelor, iar unul dintre ei se „scălda” în sângele victimelor 

Grupul ar fi folosit apoi un scenariu similar pentru a ucide un alt cuplu tânăr, procurorii susținând că Nikolai „numărase loviturile cu voce tare”, în timp ce bărbatul, Andrei Sorokin, a fost înjunghiat. „A numărat până a ajuns la 666”, a declarat procurorul Yelena Smirnova citată.

Toate victimele au fost dezmembrate, iar rămășițele lor au fost îngropate într-o zonă împădurită. Ancheta asupra crimelor a durat ani de zile, îngreunate de faptul că cadavrele fuseseră mutilate și împrăștiate.

Detaliile șocante au ieșit apoi la iveală, inclusiv faptul că un membru al „cultului” a ținut notițe despre ucidere într-o carte „făcută din pielea adolescenților uciși”.  O femeie care lucra ca una dintre profesorii lui Nikolai la momentul crimelor și-a amintit șocul ei când a aflat despre acuzațiile împotriva lui.

„Cei care l-au cunoscut la facultate, profesorii, nu le-a venit să creadă că el a făcut asta. Era tăcut, cu capacități intelectuale limitate. Multă vreme, nu am crezut că este el”, a spus ea, adăugând că el a avut.

Întrebată dacă a crezut detaliile odioase despre crime, ea a fost direct: „Cine naiba știe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un rus care a ucis 4 adolescenți în timpul unor ritualuri satanice, eliberat ca să lupte în Ucraina. Detalii șocante despre atrocitățile comise în 2008