Antena Meniu Search
x

Un scandal pe un petic de plajă s-a încheiat tragic, în Albania. 4 oameni au murit împușcați

Un scandal pe un petic de plajă iscat între două familii care dețin hoteluri în stațiunea Velipoja, în nordul Albaniei, s-a încheiat cu un adevărat masacru. Patru oameni au murit împușcați, alți doi au fost răniți.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.06.2021, 19:05

Persoane care stau la plajă, pe vreme însorită.
Un scandal pe un petic de plajă s-a încheiat tragic, în Albania. 4 oameni au murit împușcați - Shutterstock - poza ilustrativa

Tragedia a plecat de la un conflict pe felul în care era folosit spațiul de plajă între cele două hoteluri. Victimele sunt un cunoscut om de afaceri din zonă, Kujtim Ferracaku, doi frați Xhovani Gocaj și Edmond Gocaj, și Myzerim Zeneli, un tânăr de 20 de ani care se angajase la hotel în acea zi.

Alte două persoane, Hasan Ferracaku și Elmilind Dyli, au fost rănite.

Un tânăr de 20 de ani, angajat de câteva ore, ucis în conflict

Kujtim Ferracaku este tatăl lui Arjan Ferracaku, victima unui asasinat comandat de mafie, în 2018. El este proprietarul „Hotelului Fantazia” din Velipoja și al „Hotelului Fantazia” din Zues. 

Pe acelaşi subiect

Unul dintre răniți, Hasan Ferracaku, este fratele omului de afaceri. De asemenea, și el deține o afacere pe plaja din Velipoja. 

Polițiștii au găsit mai multe arme la fața locului

Tragedia s-a petrecut puțin după miezul nopții iar la fața locului au ajuns numeroși oficiali ai poliției albaneze pentru a începe investigațiile.

Directorul poliției din Shkodra, Niko Brahimaj, a spus că mai multe arme au fost folosite în conflict și că poliția a confiscat imaginile surprinse de camerele de securitate pentru a descoperi și a aduce făptașii în fața justiției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un scandal pe un petic de plajă s-a încheiat tragic, în Albania. 4 oameni au murit împușcați