Antena Meniu Search
x

Urmărire ca-n filme în SUA. O rulotă spulberă totul în calea ei, un câine se salvează în ultima clipă

O femeie a pus pe jar autoritățile din Los Angeles, după ce a furat o rulotă și a făcut prăpăd prin oraș. Nu mai puțin de șase mașini a distrus șoferița, înainte de a se izbi puternic de un palmier.

de Redactia Observator

la 02.12.2019, 20:18

Urmărire cu o rulotă în Los Angeles
Urmărirea dramatică a fost filmată din elicopter, fiind urmărită în direct de zeci de mii de oameni - KTLA via Daily Mail

O femeie a pus pe jar autoritățile din Los Angeles, după ce a furat o rulotă și a făcut prăpăd prin oraș. Nu mai puțin de șase mașini a distrus șoferița, înainte de a se izbi puternic de un palmier.

Urmărirea a început marți, în jurul orei 19:00, în Santa Clarita, nordul orașului Los Angeles. Fără să-i pese de nimic, femeia a început să gonească pe străzi cu viteze de 200 de kilometri la oră, timp în care s-a izbit de mai multe mașini care circulau regulamentar.

Speriat, propriul ei câine, care se afla alături de ea, a reușit să se arunce din vehicul prin parbriz, înainte de ca acesta să se izbească violent de un copac.

Pe imaginile surpinse din elicopter se poate observa cum partea din față a rulotei este complet distrusă, în femeia nu pare a ține cont de nimic în goana ei.

Potrivit Daily Mail, șoferița, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a încercat să fugă imediat după impact, dar a fost prinsă de polițiști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceștia nu exclud posibilitatea ca femeia să fi fost sub influența unor substanțe. A fost deschis dosar penal pentru mai multe infracțiuni, printre care furt și cruzime față de animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Urmărire ca-n filme în SUA. O rulotă spulberă totul în calea ei, un câine se salvează în ultima clipă