Antena Meniu Search
x

Urmarire spectaculoasa intr-un orasel din California. Aproape 20 de masini de politie au incercat sa opreasca un sofer care gonea prin trafic

Un orasel din California a fost scena unei urmariri demne de filmele de actiune realizate la Hollywood. Aproape 20 de masini de politie au incercat sa opreasca un sofer care avariase alte cateva vehicule ale oamenilor legii.

Vezi și

Martorilor nu le venea sa creada ceea ce vedeau: o masina care nici macar nu mergea prea repede era urmarita de o impresionanta coloana de vehicule de politie.

Chiar daca viteza nu era prea mare, soferului suspect nu-i pasa prea mult de legile circulatiei sau de ceilalti participanti la trafic.

Urmarirea s-a terminat dupa o jumatate de ora, cu mai multe focuri de arma.

Suspectul a fost impuscat mortal la putin timp dupa ce si-a parasit masina, impinsa de vehiculele politiei intr-un copac. Agentii spun ca au deschis focul, de la cativa metri, deoarece individul parea inarmat si nu raspundea la somatii.

Urmarirea incepuse la un banal control rutier. In loc sa traga pe dreapta, individul a lovit trei masini de politie. Incidentul este anchetat acum, mai ales ca, in ultimele zile, alti trei suspecti au fost impuscati mortal de politisti in aceeasi zona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Urmarire spectaculoasa intr-un orasel din California. Aproape 20 de masini de politie au incercat sa opreasca un sofer care gonea prin trafic