Antena Meniu Search
x

Trei PREOȚI ROMÂNI au ajuns după gratii în GRECIA. Cum au reacționat familiile și enoriașii

Vestea arestării a trei preoţi români în Grecia a căzut ca un trăsnet asupra familiilor şi comunităţilor din care fac parte

Vezi și

Vestea arestării a trei preoţi români în Grecia a căzut ca un trăsnet asupra familiilor şi comunităţilor din care fac parte.

Oamenii sunt şocaţi şi spun că acuzaţia de complicitate la furt nu este doar exagerată, ci şi total neverosimilă. De altfel, în faţa poliţiştilor greci, preoţii români şi-au susţinut tot timpul nevinovăţia. Iar cei doi români care şi-au recunoscut vina nu au spus niciodată că preoţii ar fi ştiut de fapta lor. 

Iar cei doi români care şi-au recunoscut vina nu au spus niciodată că preoţii ar fi ştiut de fapta lor. De când au aflat că preoţii lor au ajuns după gratii în Grecia, oamenii nu mai ştiu ce să creadă. Le este însă greu să accepte că tocmai cei care le propovăduiau despre bine şi despre rău, ar fi picat în păcat.

Unul dintre preoţii reţinuţi este din Negreşti, slujeşte şi-i ajută pe pacienţii de la spitalul orăşenesc. Cei care îl cunosc nu cred în ruptul capului că a fost capabil să încalce vreuna dintre cele 10 porunci. În plus, au numai cuvinte frumoase despre el.

De altfel, familiile preoţilor sunt cele mai afectate de situaţia în care au fost puşi slujitorii Domnului. Se roagă în continuu lca nevinovaţii să fie eliberaţi. De altfel, preoţii au spus tot timpul că nu sunt implicaţi, iar cei doi pelerini au acţionat de capul lor.

Preoţii români vor afla dacă au reuşit să-i convingă pe poliţiştii eleni că sunt nevinovaţi abia mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Trei PREOȚI ROMÂNI au ajuns după gratii în GRECIA. Cum au reacționat familiile și enoriașii