Antena Meniu Search
x

Galerie foto Viceprimar grec în comă, după ce a căzut în gol de la balconul bibliotecii municipale. Balustrada putredă s-a rupt în timpul unui eveniment

Ore critice pentru Lazaros Laskaridis, viceprimarul orașului Kallithea din Grecia. Bărbatul se află în stare critică, internat pe secția de terapie intensivă a Spitalului "G. Gennimatas", după ce a căzut în gol de la balconul bibliotecii municipale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.05.2023, 14:55

Incidentul nefericit a avut loc în urmă cu cinci zile, în timpul unui eveniment care a avut loc la biblioteca municipală. Laskaridis a ieșit pe balcon și, potrivit martorilor, în momentul în care s-a sprijint pe balustrada putredă, aceasta s-a rupt, iar edilul a căzut în gol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dimitris Bolis, avocatul Lazaros Laskaridis, a depus o plângere a doua zi după incident, pentru ca persoanele responsabile să fie identificate și trase la răspundere.

Pe acelaşi subiect

Potrivit lui Bolis, viceprimarul a suferit leziuni cerebrale foarte grave. La această oră, edilulul se află în stare critică, internat pe secția de terapie intensivă a Spitalului "G. Gennimatas".

"A căzut și nu l-au mai putut scoate"

"Ieșise să ia puțin aer și se sprjinea pe balustradă. A alunecat, a rupt balustrada, s-a prăbușit și apoi nu l-au mai putut scoate. Căzuse pe spate, dar părea că este conștient", a povestit pentru protothema.gr un locuitor al străzii Andromachis. Bărbatul urmărea de pe balconul său oaspeții evenimentului de la biblioteca municipală "Thodoris Psalidopoulos".

Presa elenă scrie că medicii de pe ambulanță și pompierii au reușit să ajungă la edil după o oră și jumătate, locul unde căzuse fiind greu accesibil. În plus, exista pericolul ca balustrada să se prăbușească complet. Prin urmare, s-a decis ca targa să fie transportată în poziție verticală pe scara interioară îngustă, care duce la primul etaj. 

Poliția din Kallithea a deschis o anchetă în acest caz, sub supravegherea Parchetului, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs vătămarea gravă viceprimarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Viceprimar grec în comă, după ce a căzut în gol de la balconul bibliotecii municipale. Balustrada putredă s-a rupt în timpul unui eveniment