Antena Meniu Search
x

Video Victorie majoră pentru Donald Trump: Curtea Supremă a SUA a decis că are dreptul să candideze într-un stat din care fusese eliminat de pe buletinele de vot

Alegeri SUA 2024. Donald Trump marchează o victorie importantă, după ce Curtea Supremă a Statelor Unite a decis că fostul preşedinte are dreptul să candideze în statul Colorado. El fusese înlăturat de pe buletinele de vot! Fostul lider de la Casa Albă a primit vestea bună într-un moment delicat pentru el. Tocmai a suferit o înfrângere în faţa lui Nikki Haley, care a obţinut victoria în Washington DC.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 08:22

Vezi și

Donald Trump poate candida fără probleme în statul Colorado a decis Curtea Supremă, fapt salutat cu mare entuziasm de suporterii MAGA ai fostului lider de la Casa Albă. "Este o victorie majoră pentru fostul președinte și principalul candidat la nominalizarea republicană. Curtea a decis că depinde de Congres ca statele să poată întreprinde eforturi pentru a-l elimina de la vot pe fostul președinte", a transmis Mark Sherman, jurnalist Associated Press.

Trump a primit o lovitură dură din partea fostului director financiar al grupului său

Chiar şi aşa, Joe Biden a declarat într-un interviu că dacă Trump va pierde alegerile prezidenţiale din noiembrie va încerca să conteste rezultatul. Între timp, reprezentanţii cântăreţei Sinead O'Connor, care a murit anul trecut, au spus că ea s-ar simți "dezgustată, jignită și insultată" de folosirea versiunii sale a cântecului Nothing Compares 2 U la mitingurile electorale ale lui Donald Trump.

Acuzaţii la adresa lui Donald Trump vin şi din partea contracandidatei sale, Nikki Haley, singura care a reuşit să ajungă în finala republicană. "A crescut apartul de stat, în loc să o reducă. Ne-a crescut datoriile, în loc să le reducă. Continuă să se îndepărteze de aliații noștri și i se înmoaie genunchii în faţa lui Putin", a declarat Nikki Haley. În mod previzibil, nici Prima Doamnă a Statelor Unite nu are vreun cuvânt laudativ la adresa lui Donald Trump.

"Donald Trump este periculos pentru femei și pentru familiile noastre. Pur și simplu nu-l putem lăsa să câștige", a declarat Jill Biden, Prima Doamnă a SUA. Donald Trump a primit o lovitură dură şi din partea fostului director financiar al grupului său. Acesta a pledat vinovat de mărturie mincinoasă, în dosarul în care fostul preşedinte american este acuzat că şi-a supraevaluat imperiul imobiliar, pentru a obţine mai uşor împrumuturi în bănci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Victorie majoră pentru Donald Trump: Curtea Supremă a SUA a decis că are dreptul să candideze într-un stat din care fusese eliminat de pe buletinele de vot