Antena Meniu Search
x

Video Viralul săptămânii: Un muncitor din Belgia a cucerit internetul, după ce a arătat o altă metodă de a împrăştia sare

Un lucrător municipal din oraşul belgian La Louvière a devenit viral pe internet, după ce a fost surprins cum împăştia sare pe stradă, luni dimineaţă. Motivul?

de Monica Palade

la 08.02.2021, 16:10

Viralul săptămânii: Un muncitor din Belgia a cucerit internetul, după ce a arătat o altă metodă de a împrăştia sare - captura video
  • A devenit viral pe internet fără să ştie

Bărbatul aflat în camion împrăştia sarea cu mâna, iar ocazional chiar cu două. Imaginile au devenit virale, iar internauţii s-au amuzat copios pe seama metodei.

Frigul a lovit Belgia în această săptămână, iar locuitorii oraşului La Louvière s-au trezit cu zăpada chiar de dimineaţă.

Pentru a face drumul practicabil şi a topi zăpada, primăria a decis să împrăştie sarea. Însă nimeni nu se aştepta ca asta să se facă cu mâna.

O altfel de practică

Reprezentanţii cominei au încercat să explice motivele acestei sărări neobișnuite. „Inițiativa vine de la lucrătorul municipal. A fost o greșeală din partea lui și imediat ce am aflat despre asta am oprit-o. Nu am fi validat niciodată o astfel de practică.

A fost o intenție bună, dar muncitorul s-a pus în pericol. Dacă camionul ar fi avut un accident, aceasta ar fi reprezentat o mare problemă de siguranță pentru acest bărbat ”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Viralul săptămânii: Un muncitor din Belgia a cucerit internetul, după ce a arătat o altă metodă de a împrăştia sare