Antena Meniu Search
x

Wizz Air oferă 100.000 de locuri gratuite pentru refugiații ucraineni. România va fi unul dintre punctele de plecare

Compania aeriană europeană low-cost Wizz Air a anunțat că va oferi 100.000 de locuri gratuite pentru zborurile pe distanțe scurte pentru refugiații ucraineni.

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 09:27

Wizz Air oferă 100.000 de locuri gratuite pentru refugiații ucraineni
Wizz Air oferă 100.000 de locuri gratuite pentru refugiații ucraineni - Profimedia Images

Compania aeriană cu sediul în Ungaria a declarat pe rețelele de socializare că s-a angajat să îi ajute pe refugiații ucraineni să ajungă la destinație. Locurile vor fi disponibile pe zborurile Wizz Air cu plecare din Polonia, Slovacia, Ungaria și România în cursul lunii martie, a spus compania aeriană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ucrainenii fug departe de bătaia puştilor

Peste 660.000 de persoane au fugit deja în străinătate, potrivit agenției ONU pentru refugiați, Polonia fiind principala ţintă a migrației.

Se estimează că 450.000 de refugiați ucraineni - jumătate din numărul total de refugiați de până acum - au sosit în Polonia, a declarat miercuri ministrul adjunct de interne al țării, Pawel Szefernaker, pentru postul de radio numit Zet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Wizz Air oferă 100.000 de locuri gratuite pentru refugiații ucraineni. România va fi unul dintre punctele de plecare