Antena Meniu Search
x

Zbor anulat în Canada, după ce părinții unei fetițe au refuzat să-i țină masca de protecție pe față (Video)

Scandal uriaş în Canada, după ce unui copil de doar un an şi șapte luni i s-a cerut să poarte mască la bordul unui avion. Zborul a fost anulat când părinţii au refuzat să mai ţină masca pe chipul fetiţei, după ce aceasta nu s-a mai oprit din plâns. Noile reguli prevăd că doar copiii de peste doi ani trebuie să respecte această regulă. 

de Redactia Observator

la 10.09.2020, 22:18

Vezi și
  • Fetița implicată în acest caz are doar un an și șapte luni.

 Plânsete, ţipete şi mulţi nervi. Aşa a arătat zborul Calgary - Toronto la câteva minute după îmbarcare. Totul după ce însoţitorii de zbor au chemat poliţia când părinţii au dat jos masca de protecţie a fiicei mai mici, în vârstă de doar un an și șapte luni. 

Regulamentul nu prevede însă nicio astfel de instrucţiune pentru copiii mai mici de doi ani. Tatăl fetelor acuză angajaţii companiei aeriane că nu cunosc toate reglementările. 

Safwan Choudhry, tată: Deşi nu există nicio regulă de genul acesta, am decis să facem tot ce ni s-a spus până când a început să plângă fără întrerupere. Când a vomitat, ne-au spus că trebuie să ne dăm jos cu toţii din avion. 

Compania aeriană se apără şi susţine că familia a fost dată jos din avion pentru că fata cea mare, în vârstă de trei ani, a refuzat să poarte mască. 

Cuplul a recunoscut că aceasta nu a ţinut masca pe faţă la îmbarcare pentru că mânca. Însă părinţii au dovedit printr-o filmare că fetiţa şi-a pus masca atunci când oamenii legii au urcat la bord. 

Poliţia nu a lansat nici o acuzaţie. Dar zborul a fost anulat din motive de siguranţă, după ce mai mulţi pasageri au lansat atacuri verbale la adresa agenţilor chemaţi să calmeze situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Zbor anulat în Canada, după ce părinții unei fetițe au refuzat să-i țină masca de protecție pe față (Video)