Antena Meniu Search
x

Zeci de danezi au rămas blocați într-un magazin Ikea o noapte întreagă, după o furtună de zăpadă

Un showroom Ikea din Danemarca s-a transformat peste noapte în dormitor pentru aproximativ 30 de persoane, clienți și angajați, care au fost forțați de o furtună de zăpadă să-și petreacă noaptea în magazin.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.12.2021, 21:11

Zeci de danezi au rămas blocați într-un magazin Ikea o noapte întreagă, din cauza unei furtuni de zăpadă
Zeci de danezi au rămas blocați într-un magazin Ikea o noapte întreagă, din cauza unei furtuni de zăpadă - Shutterstock

Șase clienți și 24 de angajați ai magazinului Ikea din orașul Aalborg au fost surprinși de o furtună de zăpadă, miercuri seara, la ora închiderii, așa că au rămas blocați în interior.

„Am dormit în expozițiile de mobilă și în showroom-ul nostru de la primul etaj, unde avem paturi, saltele și canapele extensibile”, a declarat directorul magazinului Peter Elmose pentru tabloidul Ekstra Bladet. Oamenii și-au putut alege ”exact patul pe care și-au dorit întotdeauna să-l încerce”, scrie The Guardian.

Peter Elmose a spus că și-au petrecut seara uitându-se la televizor și mâncând, adăugând că a mers „super bine. A fost o noapte bună, distractivă.”

Oamenii au avut de unde alege paturi și canapele extensibile

Pe acelaşi subiect

Radiodifuzorul public din Danemarca a anunțat că oamenii care lucrează într-un magazin de jucării alăturat Ikea și-au petrecut și ei noaptea în showroom.

„Este mult mai bine decât să dormi în mașină. A fost frumos și cald și suntem pur și simplu fericiți că ne-au lăsat să intrăm”, a declarat Michelle Barrett, unul dintre angajații magazinului de jucării.

„Am râs de situație pentru că probabil nu o vom mai experimenta vreodată”, a adăugat Barrett.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Zeci de danezi au rămas blocați într-un magazin Ikea o noapte întreagă, după o furtună de zăpadă