Antena Meniu Search
x

Video Mister după ce un român a cumpărat carne de la supermarket. Laboratoarele verifică să afle ce a curs din ea

Carnea cumpărată de un bărbat de la un supermarket din Bucureşti a devenit probă de laborator. Când a tăiat-o, a avut un şoc. Din ea a început să curgă un lichid alb-verzui, urât mirositor. Aşa că şi autorităţile vor să afle acum ce substanţă este. Este doar ultima întâmplare din seria neregulilor găsite de autorităţi în marile magazine. Tot azi, un restaurant Ikea din Capitală a fost închis.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 04.11.2021, 20:04

Vezi și

Cu mănuşi medicinale şi cu respiraţia ţinută. Aşa a fost nevoit să tranşeze carnea cumpărată din supermarket un bărbat din Bucureşti. În magazin, marfa părea proaspătă. Când a ajuns acasă ... "În timp ce o tranşam am descoperit acel lichid, care mirosea îngrozitor. Înţepător, urât ... a mortăciune. Foarte mult lichid verde. A sărit, a ţâşnit din ea, pe faianţă, pe masă ... Dacă eu o congelam vă daţi seama că eu nu mai vedeam nimic? Şi când o scoteam se pierdea totul", povesteşte Florin Minca, cel păgubit.

Bărbatul a păstrat carnea şi a recoltat probe din lichidul scurs, pe care vrea să le trimită la laborator, pentru analize. În plus, spune că a sesizat şi autorităţile. "Nu este vorba de bani, este vorba să scoateţi de la vânzare această marfă. Astăzi dimineaţă, în data de 4, era la vânzare în continuare", adaugă el. Reprezentanţii magazinului nu au transmis până la această oră o reacţie oficială. Au spus însă că, la acest moment, fac verificări. 

Avalanşă de nereguli, în magazine din România

În ultimele zile, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit o adevărată avalanşă de nereguli grave în magazine. Astăzi, au controlat restaurantele din două magazine IKEA. Unul dintre ele a fost închis, după ce comisarii au găsit vitrine murdare, ruginite şi cu insecte moarte în interior, dar şi alimente fără etichete sau ţinute la temperaturi necorespunzătoare.

Pe acelaşi subiect

Ieri, inspectorii au făcut verificări şi în Ploieşti. Au mers mai întâi în Piaţa "La Cocoș", unde au închis 5 magazine. În ele, mizerie cât cuprinde: gunoaie depozitate necorespunzător, vitrine murdare, sparte şi pline de mucegai şi, bineînţeles, gândaci.

Au verificat apoi 7 supermarketuri Carrefour, Profi, Penny şi Lidl din Ploieşti. Şi aici au găsit mizerie, marfă expirată sau alterată, utilaje şi instrumente ruginite dar şi insecte. "Avem toleranţă zero pentru asemenea abateri. Şi, indiferent de numele operatorului economic, va fi verificat de către colegii mei", dă asigurări Paul Anghel, director ANPC.

În total, autorităţile au dat în ultimele zile amenzi de aproape 700.000 de lei şi au închis parţial sau complet peste 20 de magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mister după ce un român a cumpărat carne de la supermarket. Laboratoarele verifică să afle ce a curs din ea