Antena Meniu Search
x

Ce au făcut zeci de politicieni germani pentru a înțelege situația refugiaților

Zeci de parlamentari germani au simţit pe pielea lor câte ceva din călătoria de coşmar a imigranţilor, care vin cu bărcile în Europa. Nu, nu s-a întâmplat asta în Marea Mediterană

Vezi și

Zeci de parlamentari germani au simţit pe pielea lor câte ceva din călătoria de coşmar a imigranţilor, care vin cu bărcile în Europa. Nu, nu s-a întâmplat asta în Marea Mediterană, ci chiar pe lacul din faţa Parlamentului din Berlin. Iar iniţiativa le aparţine unor reprezentanţi ai unei organizaţii germane.

Armata germană ar trebui să fie mai bine implicată în salvarea pe mare, decât să alunge contrabandiştii. Fiecare ocol al rutelor ocolitoare creează noi contrabandişti. Toate astea nu au niciun sens. Ne-ar fi plăcut să vedem mai mulţi parlamentari din partidul cancelarului Angela Merkel Uniunea Creştin Democrată şi din Partidul Social Democrat, dar şi deputaţii care în urmă cu două săptămâni au făcut valuri cu această nouă operaţiune militară, fără să ştie care sunt urmările.

Oficialii de la Berlin iau în considerare crearea unor zone de tranzit la graniţele sale, pentru a selecta la intrarea în Germania imigranţii care au şanse să primească azil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Ce au făcut zeci de politicieni germani pentru a înțelege situația refugiaților