Antena Meniu Search
x

Zidar român în Austria, condamnat pentru că circula cu permisul auto al vecinului său din România

Un zidar român în Austria a fost condamnat la 12 luni de închisoare după ce a fost prins că circula cu permisul auto al vecinului său din România.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 09:00

Zidar român în Austria, condamnat pentru că circula cu permisul auto al vecinului său din România
Zidar român în Austria, condamnat pentru că circula cu permisul auto al vecinului său din România - Zuma Press / Beata Zawrzel via Hepta
  • Românul, un bărbat de 26 de ani, folosea în Austria permisul auto și buletinul vecinului său din România.
  • Tânărul a cerut instanței să i se permită să-și ispășească pedeapsa în România, unde mai are de executat o altă condamnare.

Românul, în vârstă de 26 de ani, lucra ca zidar în regiunea orașul austriac Sankt Pölten, când a încercat să se dea drept vecinul său în fața polițiștilor care l-au oprit în trafic. 

Agenții austrieci și-au dat seama, însă, că nu este vorba de aceeași persoană și l-au denunțat pentru uz de fals. Ajuns în fața instanței, românul a recunoscut că a încercat să-și ascundă adevărata identitate.

„Nu am făcut nimic, nu am jefuit pe nimeni”

Austriecii au aflat astfel că românul mai avea alte patru condamnări la activ în România și i-au dat 12 luni de închisoare.

„Faptul că a comis din nou aceleași infracțiuni arată că nu respectă autoritățile”, a spus judecătorul, potrivit noen.at.

Tânărul român a cerut instanței să i se permită să-și ispășească pedeapsa în România, unde mai are de executat altă condamnare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Zidar român în Austria, condamnat pentru că circula cu permisul auto al vecinului său din România