Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Adolescentă bătută de mamă minute în șir și tunsă cu forța. Fata snopită în bătaie în centrul de plasament din Pașcani. Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri, în Tulcea

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 19:19

1. Poliția din Ilfov a reacționat după ce imagini video cu o adolescentă băutută și tunsă de mamă s-au răspândit cu repeziciune pe internet, stârnind furia oamenilor. Revoltați, mulți au distribuit înregistrarea fără a mai lua în considerare că i-ar putea aduce un prejudiciu în plus tinerei - și așa probabil afectată după episodul de violență. "În cauză s-au efectuat activități specifice în vederea administrării probatoriului, fiind totodată aplicat și formularul de risc, fără a rezulta, în cauză, un risc iminent", au transmis reprezentanții poliției ilfovene.

IPJ Ilfov a considerat că victima nu e într-un pericol iminent, deși a fost bătută minute în șir de mamă, până când a cedat în urma asaltului și și-a cerut iertare.

2. Imagini înfiorătoare au fost filmate la un centru de plasament din Pașcani, județul Iași. O copilă a fost snopită în bătaie de o adolescentă, sub privirile celorlalți minori din cameră, care nu au făcut decât să înregistreze întreaga scenă. Victima, lovită crunt cu picioarele și pumnii, nu a putut decât să-și protejeze capul, într-o încercare disperată de a scăpa teafără. Ploaia de lovituri ar fi putut în orice moment să-i provoace răni grave.

Pe acelaşi subiect

Din informațiile obținute de reporterii Observator, episodul violent a avut loc în urmă cu două săptămâni. Cele două s-ar fi certat anterior din cauza unui băiat. A fost deschisă o anchetă la nivelul centrului de plasament, precum și la nivelul IPJ Iași, directorul unității fiind cel care a sesizat poliția, după ce a aflat de bătaie de la angajați. Până la finalizarea investigațiilor agresoarele, care ar avea tulburări de comportament, nu vor mai avea dreptul la învoiri.

3. Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri, în apropierea unei staţii de sortare din oraşul Măcin. Misiunea pompierilor a fost una dificilă întrucât incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de o cantitate foarte mare de apă, iar alimentarea s-a făcut din mai multe surse.

Întregul incident s-a petrecut la 2 kilometri de oraş, aşa că fumul degajat nu a reprezentat un pericol pentru locuitori. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul depozitului se afla doar paznicul care a şi anunţat pompierii. ”Incendiu deşeuri reciclabile în curtea unui operator economic de pe raza oraşului Măcin. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în dezvoltare, în apropierea halei de sortare, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp”, a transmis, joi seară, ISU Tulcea.

4. Un pod șubrezit, peste râul Teleajen, din judeţul Prahova, a devenit o adevărată capcană pentru toți șoferii care circulă pe DN1A. Picioarele podului sunt în stare avansată de degradare, la fel și elementele de construcție care sprijină traversele podului.

Situația a fost semnalată de un telespectator și e cu atât mai gravă, cu cât nu e singura capcană din DN1A și pe această șosea trece tot traficul greu, de peste 7,5 tone, între Brașov și Ploiești.

5. A fost panică, noaptea trecută, în Capitală. Un incendiu puternic a izbucnit la o casă de pe Calea Vitan, iar marea de foc i-a scos pe toţi vecinii din case.

Flăcările uriaşe au înghiţit în câteva minute alte două case învecinate, inainte de sosirea pompierilor. Din fericire, toţi cei care locuiau în casele afectate au reuşit să iasă la timp din capcana de foc. Flăcările imense, de 3-4 metri înălţime, i-au scos din case pe cei care locuiau în zonă. Speriaţi, oamenii au sunat imediat la 112. "Noi am zis că nu mai scapă cartierul!", spune o martoră.

6. Imagini incredibile au fost surprinse pe Autostrada Soarelui de către un telespectator şi trimise pe Fii Observator. O şoferiţă a fost fotografiată în timp ce conducea maşina pe contrasens.

Imaginile au fost surprinse în această după-amiază pe autostrada A2, între Agigea şi Ovidiu. Fără să se gândească la ce tragedie ar fi putut să provoace o şoferiţă a întors maşina şi a mers în jur de 50 de metri pe contrasens.

7. Caz revoltător într-un centru de plasament din Paşcani. O adolescentă a fost bătută și umilită de o altă fată, în timp ce colegele lor filmau momentul.

Imaginile cu bătaia din camera de cămin ne-au fost trimise pe Fii Observator, dar au ajuns şi la conducerea centrului şi la Poliţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Adolescentă bătută de mamă minute în șir și tunsă cu forța. Fata snopită în bătaie în centrul de plasament din Pașcani. Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri, în Tulcea