Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Mărturii ale românilor vaccinaţi cu AstraZeneca - lotul AVB 2856; Suferinţă de nedescris pentru doi părinţi din Argeş. Bebeluşul lor a murit la 15 ore de la naştere

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

De Mihaela Uretu la 12.03.2021, 20:03
  • Mărturii ale românilor vaccinaţi cu AstraZeneca - lotul AVB 2856
  • Un bebeluş din Argeş a murit la 15 ore de la naştere
  • Accident grav lângă Sighişoara, între un tir şi o dubiţă
  • Palatul Administrativ din Suceava a luat foc
  • Pisicile unei bătrâne, străpunse de săgeţile din arbaleta unui constănţean

1) Mărturii ale românilor vaccinaţi cu AstraZeneca - lotul AVB 2856: "Am crezut că mor în noaptea în care am făcut vaccinul. Nu voi mai merge la rapel!"

Curg valuri de reacţii din partea românilor, după ce au apărut mai multe informaţii cu privire la faptul că lotul AVB 2856 ai celor de la AstraZeneca ar fi unul cu mari probleme. Tot mai mulţi oamenii ne-au scris pe Fii Observator şi ne-au povestit clipele prin care au trecut din momentul în care au făcut prima doză de vaccin.

Mai mulţi români au fost vaccinaţi cu doze din lotul ABV 2856

Fii Observator

2) Suferinţă de nedescris pentru doi părinţi din Argeş. Bebeluşul lor a murit la 15 ore de la naştere

Doi tineri din Argeş trăiesc coşmarul vieţii lor. La doar câteva ore de la naştere, copilul pe care-l aşteptau cu emoţie şi nerăbdare a murit. Totul s-a întâmplat sub privirile medicilor din secţia de neonatologie de la Spitalul de urgenţă Piteşti, care spun că au făcut tot ce s-a putut. Medicul care a monitorizat sarcina spune că nu au existat probleme înainte. Părinţii vor depune o plângere penală.

3) Accident între un tir şi o dubă, lângă Sighişoara. Şoferul dubei ar fi intrat pe contrasens

Potrivit informaţiilor transmise pe Fii Observator, de vină ar fi fost şoferul dubiţei, care ar fi intrat pe contrasens. Șoferul tirului a observat că dubiţa se îndreaptă către el și a încercat să evite impactul. Astfel, tirul a ieşit de pe şosea şi a intrat în şanţ.

4) Palatul Administrativ din Suceava, sediul Prefecturii şi al Consiliului Judeţean, în flăcări. Intervenţia pompierilor a pornit cu stângul

Incendiu puternic la Suceava! Flăcările au mistuit o parte a Palatului Administrativ din oraş, unde funcţionează Prefectura şi Consiliul Judeţean. Au fost afectate inclusiv mai multe birouri ale Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, unde se aflau documente şi aparatură. Intervenţia pompierilor a pornit cu stângul. Primul hidrant nu a funcţionat, iar când au dat în sfârşit de apă, salvatorii au trebuit să se descurce cu debitul prea mic.

5) Accident înfiorător în Ialomiţa surprins de camerele de supraveghere

Accident înfiorător în Slobozia Nouă, vineri dimineaţă, în jurul orei 8.30, în care au fost implicate două autoturisme, dintre care un taxi şi un TIR.

6) Pisicile unei bătrâne, străpunse de săgeţile din arbaleta unui constănţean. Poliţia îl caută

O bătrână din Constanţa şi-a găsit pisicile cu săgeţi înfipte în ele, cel mai probabil provenind de la o arbaletă. Una dintre pisici nu a supravieţuit, iar cealaltă a fost predată unui veterinar, pentru operaţie.

Pisicile unei bătrâne, străpunse de săgeţile din arbaleta unui constănţean

Fii Observator

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Mărturii ale românilor vaccinaţi cu AstraZeneca - lotul AVB 2856; Suferinţă de nedescris pentru doi părinţi din Argeş. Bebeluşul lor a murit la 15 ore de la naştere