Antena Meniu Search
x

Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet. Ce mesaj a postat în plină pandemie de Covid-19

Rene Higuita, fostul portar legendar al Columbiei în anii 90, a postat un mesaj viral pe rețelele de socializare. Higuita a făcut o autoironie pentru a-i îndemna pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 21.03.2020, 20:25

Rene Higuita
Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet. Ce mesaj a postat în plină pandemie de Covid-19 - Digi Sport
  • Rene Higuita, mesaj autoironic în plină pandemie de Covid-19
  • Higuita a postat o fotografie cu o gafă în meciul Columbia-Camerun
  • Higuita a avut o carieră controversată

Rene Higuita, fostul portar legendar al Columbiei în anii '90, a postat un mesaj viral pe rețelele de socializare. Higuita a făcut o autoironie pentru a-i îndemna pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

Higuita a postat o fotografie cu el însuși de la meciul Columbia-Camerun din optimile Campionatului Mondial din 1990. Atunci, Rene a ieșit greșit și echipa adversă a marcat. De data aceasta a scris un mesaj cu impact în aceste zile dificile: ”Dacă ei îți zic să nu ieși, nu ieși!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rene Higuita, autoironie ca să încurajeze lumea să stea în casă pe timpul crizei de Covid-19

”Am primit de multe ori această imagine azi. Dacă această fotografie ajută oamenii să conștientizeze situația, o voi folosi. Mai întâi sănătatea. Dacă poți face lucrurile de acasă, atunci nu ieși...”, a fost mesajul lui Higuita pe twitter.

Rene Higuita s-a remarcat în trecut pentru poveștile controversate din jurul său. Acesta a fost prieten cu Pablo Escobar, un baron al drogurilor, dar a și fost implicat în scandaluri pentru consumul de cocaină. Pentru naționala Columbiei a apărat poarta de 68 de ori și chiar a înscris trei goluri din penalty.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet. Ce mesaj a postat în plină pandemie de Covid-19