Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 26 decembrie 2022. Anumite capitole se vor încheia. Atenţie la relaţia cu prietenii

Horoscop 26 decembrie 2022. Această perioadă este perfectă pentru a încheia anumite capitole din viață noastră, fie că vorbim de eliminarea lucrurilor care nu ne fac bine sau finalizarea unor relații care nu ne aduc niciun beneficiu. Așa că, renunțați la tot ce nu este benefic pentru voi, oricât de greu ar fi. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 26.12.2022, 08:37

Vezi și

Pe lângă cele doua aspecte pe care le face Luna cu Neptun și Venus, pe cer avem parte și de o cuadratură între Soare și Jupiter. 

Horoscop 26 decembrie 2022 Berbec

Berbecii vor să fie apreciați pentru eforturile depuse. Iar în majoritatea timpului se vor ocupa de locuință, poate pentru a o pregăti pentru familie.

Horoscop 26 decembrie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

A doua zi de Crăciun vine, în cazul Taurilor, cu momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Partea și mai bună este că suprizele și cadourile nu vor lipsi. 

Horoscop 26 decembrie 2022 Gemeni

Discuțiile de azi vor fi revelatoare pentru Gemeni. Tot ce ţine de locuință este benefic, așa că nu ezitaţi să faceți modificări.

Horoscop 26 decembrie 2022 Rac

Racilor le place să fie lăudați de cei dragi, mai ales pentru felul în care au decorat casa sau modul în care au gătit cina. Astăzi veți fi în centrul atenției

Horoscop 26 decembrie 2022 Leu

Nativii Leu apreciază armonia. Iar acest element trebuie să se regăsească și la Întâlnirile cu prietenii pe care le preferați la voi acasă.

Horoscop 26 decembrie 2022 Fecioară

Indiferent de cadourile materiale, timpul este cel mai prețios pentru Fecioare. Iar activitățile în familie sunt o idee excelentă

Horoscop 26 decembrie 2022 Balanță

Balanțelor le place ordinea și disciplina. Vă bucurați de sărbători, iar planurile pentru o călătorie nu vor lipsi. 

Horoscop 26 decembrie 2022 Scorpion

Scorpionii sunt exemplul perfect dacă își arată sentimentele și spun ceea ce simt. Veți ajuta oamenii care au nevoie de suport moral și financiar în această perioadă.

Horoscop 26 decembrie 2022 Săgetător

Săgetătorii își doresc o schimbare și să încerce ceva diferit. Iar intuiția îi ajută să ia cele mai bune decizii. 

Horoscop 26 decembrie 2022 Capricorn

Perioada spirituală prin care trec Capricornii este extrem de benefică, iar voia bună vine la pachet. Vreți să fiți apreciați și să primiți iubire.

Horoscop 26 decembrie 2022 Vărsător

Vărsătorii preferă să-și petreacă timpul alături de familie și prieteni. Astăzi vă doriți și să pregătiți surprize, așa că nu mai stați pe gânduri.

Horoscop 26 decembrie 2022 Pești

În cazul Peștilor vorbim despre familie și planuri de viitor. Sunteți devotați celor dragi, iar asta este cel mai important.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 26 decembrie 2022. Anumite capitole se vor încheia. Atenţie la relaţia cu prietenii