Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Balanţă. Luna Plină aduce agitaţie în casa iubirii

Horoscop octombrie 2022 Balanţă. Mercur devine direct, și începi luna octombrie într-o stare de spirit reflexivă și spirituală. Pregătește-te pentru Luna Plină agitată din casa iubirii din 9 octombrie. Poate fi un moment plin de pasiune și extaz, sau poate fi plin de ostilitate și reproșuri.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:17

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Balanţă - Shutterstock

Dacă apar sentimentele din urmă, caută o formă de eliberare, deoarece Mercur intră în Balanță în ziua următoare. Acest impact va reduce foarte mult iritabilitatea și va permite să conversezi mai eficient cu partenerul.

Horoscop bani octombrie 2022 Balanţă

Când Soarele își schimbă semnul pe 23 octombrie, lucrurile ar trebui să înceapă să se îmbunătățească din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, deoarece Saturn devine direct în sectorul jocurilor de noroc din astrograma ta, ar trebui să ai grijă să nu dai cu piciorul unei măriri de salariu.

Eclipsa de Soare din 25 octombrie poate avea un impact asupra veniturilor tale, precum și asupra zonei tale de valori. Evenimentele ar putea veni ca un șoc, și nu neapărat unul bun. Pe 28 octombrie, Jupiter retrograd își schimbă semnul și te îndeamnă să reduci stresul petrecând mai mult timp singur.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste octombrie 2022 Balanţă

A doua zi, Mercur își va schimba din nou zodia, permițându-ți să ai mai mult timp pentru tine fără a fi nevoit să renunți la nimic din ceea ce îți este drag.

Pe 30 octombrie, Marte își va încheia mișcarea retrogradă. Aceasta este o influență provocatoare pentru tine, deoarece îți consumă energia și te face să fii extrem de reticent la riscuri. Pentru a evita să fii copleșit de obligații.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Balanţă. Luna Plină aduce agitaţie în casa iubirii