Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Capricorn. Veste semnificativă legată de familie

Horoscop octombrie 2022 Capricorn. Cu Mercur care se mișcă direct pe 2 octombrie, luna octombrie începe cu o perioadă excelentă pentru cei care învață sau se instruiesc. Dacă te-ai simțit blocat în ultima vreme, prima săptămână a lunii este un moment fantastic pentru a învăța mai mult.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:26

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Capricorn - Shutterstock

Pe 9 octombrie, fii atent la orice veste semnificativă legată de familie sau de casă în timpul Lunii Pline.

Horoscop bani octombrie 2022 Capricorn

Ar putea fi prezente sentimente puternice, dar ideal ar fi să fie unele pozitive. A doua zi, Mercur își schimbă zodia și te ajută să găsești soluții originale pentru a face față și echilibrului dintre viața profesională și cea privată, așa că mijlocul lunii octombrie ar trebui să fie o perioadă în care ai putea avea parte de ce e mai bun din ambele domenii.

Pe 23 octombrie, Soarele își schimbă semnul zodiacal, iar viața ta socială devine mai clară. De fapt, Eclipsa de Soare din această zonă a astrogramei, îți poate oferi unele surprize sau șocuri în ceea ce privește prieteniile sau în comunitatea ta locală.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste octombrie 2022 Capricorn

Este indicat să te relaxezi mai mult și să petreci mai puțin timp fiind activ doar de dragul de a fi ocupat atunci când Jupiter retrograd își schimbă zodia pe 28 octombrie.

Continuă să interacționezi cu ceilalți, deoarece vei aprecia să dezbați probleme și să vorbești despre interesele tale cu noi cunoștințe până când Mercur își schimbă din nou semnul pe 29. Menținerea unei vieți sociale active va permite, de asemenea, să te echilibrezi. Acest lucru este important, deoarece pe 30 octombrie, Marte va deveni retrograd, ceea ce ar putea avea un efect negativ pe termen scurt asupra sănătății tale mentale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Capricorn. Veste semnificativă legată de familie